NBA: egy Lakers-szurkoló 70 ezer dollárt nyert egyetlen dobással – videó

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.19. 15:51
null
70 ezer dollárt zsebelt be a szerencsés szurkoló (Fotó: ABC30)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szerda este a Los Angeles Lakers fájdalmas 116–111-es vereséget szenvedett otthon a Sacramento Kings ellen, de a csapat egy szerencsés szurkolójának mégis volt mit ünnepelnie a mérkőzés alatt.


Az NBA-ben szinte már tradícióvá vált, hogy a meccsek félidejében nem csak előadókkal szórakoztatják a közönséget, hanem egyes szerencsés szurkolóknak arra is van lehetőségük, hogy kisebb-nagyobb díjakat zsebeljenek be különböző játékok keretein belül.

A Los Angeles-iek egyik drukkerének a lehető legnagyobb nyereményre fájt a foga és kosártudásának köszönhetően be is zsebelte azt. Egy lehetősége volt félpályáról bedobni a labdát a gyűrűbe, amivel élt is, így 70 ezer dollár ütötte a markát.


A dobást követően felrobbantak a közösségimédia-oldalak, a bejegyzésekben a csapat rajongói próbálták meggyőzni a Lakerst, hogy szerződtessék a szurkolót. Ez a kérés leginkább azért merült fel, mert az idényben a gárda eddig 33 százalékkal dobja a triplákat, amivel a mezőny majdhogynem legalján helyezkedik el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik