NBA: Durant 59, James 36 pontot szórt Carmelo Anthony mérkőzésén

Vágólapra másolva!
2011.08.31. 12:35
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) több nagy sztárja, így LeBron James, Kevin Durant és Chris Paul is pályára lépett azon a keddi, baltimore-i mérkőzésen, amelynek házigazdája a New York Knicks sztárja, Carmelo Anthony volt.

A Hill Field House csordultig megtelt, a pályát körülálló százakat nem számítva 4500 néző volt kíváncsi a Melo League fantázianevű eseményre, amelyet azt követően vittek erre a helyszínre, hogy kiderült: LeBron James is pályára lép. Eredetileg egy ezerfős csarnokban lett volna a meccs.

A Baltimore-ban élő Anthony alkalmi csapata végül 149–141-re legyőzte Durantét, és bár a statisztikákra nem ügyeltek a szokásos gondossággal, hírügynökségi beszámolók szerint Durant 59 pontig, James 36-ig jutott.

Ugyancsak az NBA-vel kapcsolatos hír, hogy sajtóértesülések szerint ma New Yorkban összeülnek a játékosok és a tulajdonosok képviselői. Mint ismert, pillanatnyilag nincs hatályos bérmegállapodás a ligában, érvényben van a lockout (kizárás), jelen állás szerint nem kezdődik el időben a bajnokság. A mai megbeszélésen kimondhatják az idényt felvezető hagyományos edzőtáborozások elhalasztását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik