NBA: az eset, amikor Michael Jordan visszautasított 100 millió dollárt

Vágólapra másolva!
2022.09.19. 15:00
Érdekes részleteket osztott meg a WFAN New York-i rádióval David Falk, a Chicago Bulls egykori kosárlabdázójának, Michael Jordannek a korábbi ügynöke, aki szerint a hatszoros NBA-győztes legendának korábban egy Fülöp-szigeteki nő 100 millió dollárt ajánlott, hogy részt vegyen egy golfversenyen, de Jordan visszautasította azt.

Michael Jordan egyszer visszautasított egy 100 millió dollár értékű, kétórás fellépést. Az NBA-legenda egykori ügynöke, David Falk egy rádióműsorban derített fényt több olyan felkérésre is, amik akkor történtek, amikor még együtt dolgozott a Chicago Bulls ikonjával.Michael Jordan egyszer visszautasított egy 100 millió dollár értékű, kétórás fellépést. Az NBA-legenda egykori ügynöke, David Falk egy rádióműsorban derített fényt több olyan felkérésre is, amik akkor történtek, amikor még együtt dolgozott a Chicago Bulls ikonjával.

„Visszautasított egy egynapos golf fellépést, amikor évekkel ezelőtt a Charlotte-tal Ázsiában jártak a felkészülési időszakban. Egy Fülöp-szigeteki nő 7 millió dollárt ajánlott, mert szerették volna, ha indul a golfversenyen, de ő visszautasította azt. Három évvel később már 100 millió dollárt ajánlottak és csak annyit kellett volna tennie, hogy nevét és arcát adja a két órás fellépéshez, de visszautasította ezt is” – mondta David Falk, akit a SportBible idézett.

Michael Jordan egyszer visszautasított egy 100 millió dolláros  ajánlatot, pedig csak golfoznia kellett volna egy versenyen (Fotó: AFP)
Michael Jordan egyszer visszautasított egy 100 millió dolláros ajánlatot, pedig csak golfoznia kellett volna egy versenyen (Fotó: AFP)

Michael Jordan egyébként az Air Jordan márkával így sem panaszkodhat rossz fizetésre, hiszen a hírek szerint 105 millió fontot keres évente. A SportBible megjegyzi, a márka 2018 óta a francia Paris Saint-Germainnek is szállít mezeket és a tavaly oda igazoló hétszeres aranylabdás Lionel Messinek köszönhetően – akinek mezeivel eladási rekordot döntött a PSG – Jordan heti 5 millió fontot keres, hiszen az eladott trikók bevételeinek öt százaléka a márkát illeti.

Az Air Jordan értéke a pandémiás helyzet miatt viszont 24 százalékkal, 2.1 milliárdról 1.6 milliárd dollárra esett vissza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik