Jayson Tatum (labdával) gigaszerződést kötött (Fotó: Getty Images)

 

A megegyezés értelmében Mitchell és Tatum is ötéves szerződést ír alá csapatával – ez idő alatt mindketten 195 millió dollárt kereshetnek majd. 

Alaposan beleerősített a bajnok Los Angeles Lakers, amely a szabadügynökpiacon megszerezte Marc Gasolt, a Toronto Raptors centerét. A 35 esztendős, egyszeres bajnok magasember két idényre kötelezte el magát LeBron Jamesékhez, érkezése után a gárda klasszisa, Anthony Davis ismét többet játszhat a leginkább kedvelt posztján, erőcsatárként. 

Úgy tűnik, a Milwaukee Bucks búcsút mondhat Bogdan Bogdanovicsnak: az alakulat néhány napja ugyan azt hihette, hogy csere keretében megszerezte a szerbet a Sacramentótól, a 28 esztendős játékos azonban kikelt a transzfer ellen, mondván, egyáltalán nem ment bele a váltásba, terve pedig az volt, hogy teszteli a piacot – az Atlanta szerződést is ajánlott neki, amit Bogdanovics aláírt. Most a Kings eldöntheti, hogy megadja-e ugyanazt az összeget, amit a Hawks kínál. Ezzel viszont szinte biztossá vált, hogy Bogdanovics a közeljövőben nem lesz a Milwaukee játékosa.