NBA: a Celtics és a Jazz sztárja is 195 milliós szerződést kapott

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.11.23. 10:08
null
Jayson Tatum (labdával) gigaszerződést kötött (Fotó: Getty Images)
Két NBA-csapat is gigaszerződést kötött sztárjával az elmúlt napokban: Donovan Mitchell a Utah Jazzel, Jayson Tatum pedig a Boston Celticsszel állapodott meg a hosszabbításról.

 

A megegyezés értelmében Mitchell és Tatum is ötéves szerződést ír alá csapatával– ez idő alatt mindketten 195 millió dollárt kereshetnek majd.

Alaposan beleerősített a bajnok Los Angeles Lakers, amely a szabadügynökpiacon megszerezte Marc Gasolt, a Toronto Raptors centerét. A 35 esztendős, egyszeres bajnok magasember két idényre kötelezte el magát LeBron Jamesékhez, érkezése után a gárda klasszisa, Anthony Davis ismét többet játszhat a leginkább kedvelt posztján, erőcsatárként.

Úgy tűnik, a Milwaukee Bucks búcsút mondhat Bogdan Bogdanovicsnak: az alakulat néhány napja ugyan azt hihette, hogy csere keretében megszerezte a szerbet a Sacramentótól, a 28 esztendős játékos azonban kikelt a transzfer ellen, mondván, egyáltalán nem ment bele a váltásba, terve pedig az volt, hogy teszteli a piacot– az Atlanta szerződést is ajánlott neki, amit Bogdanovics aláírt. Most a Kings eldöntheti, hogy megadja-e ugyanazt az összeget, amit a Hawks kínál. Ezzel viszont szinte biztossá vált, hogy Bogdanovics a közeljövőben nem lesz a Milwaukee játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik