NBA: 25 ezer dollárra büntették a Cavs-szurkolóknak beszóló Irvinget

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.20. 19:59
null
25 ezer dollárra büntették a Cavs-szurkolóknak beszóló Irvinget (Fotó: Getty Images)
Nem éppen játéktudása, sokkal inkább balhéi miatt szerepel az újságokban a Brooklyn Nets hétszeres All Star-válogatott kosárlabdázója, Kyrie Irving. Mint ismert, továbbra sem oltatja be magát a koronavírus ellen, így a New Yorkban hatályos egészségügyi előírások alapján a Nets hazai (valamint New York-i idegenbeli) meccsein nem állhat az együttes rendelkezésére. Ennek tetejébe nem tudta türtőztetni magát az NBA hétfői játéknapján, amikor a korábbi csapata, a Clevland Cavaliers elleni vesztes találkozón durván beszólt az őt sértegető nézőknek.

 

Zajlanak az események Kyrie Irving körül. Az NBA most 25 ezer dollárra büntette, amiért obszcén szavakat közvetített a Cavs-szurkolók felé. A trágár beszédet megörökítő videó virálissá vált az interneten. Hallható, ahogy a Cavaliers egyik szurkolója sértegeti a játékost, aki nem túl diplomatikusan válaszolt erre.

„Nyertem nektek egy bajnoki címet, erre ti k....gök mégis hálátlanok vagytok” – hallható Irving a felvételen.

Az irányító 2011 és 2017 között szerepelt a clevelandieknél, majd két évet Bostonban töltött, ahonnan a Netshez szerződött.

Az olimpiai és világbajnok Irving eddig mindössze öt idegenbeli mérkőzésen játszott az idényben, ezeken átlagban 22 pontot dobott.

A Brooklyn 28/16-es győzelmi mutatóval a Keleti főcsoport harmadik helyén áll.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik