Nagy verést kapott Londonban a címvédő Lakers

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.10.05. 09:35
null
Bryant helyett a Lakers pomponlányai szórakoztatták a közönséget (Fotó: Reuters)
A címvédő Los Angeles Lakers súlyos, 19 pontos, 111–92-es vereséget szenvedett a Minnesota Timberwolvestól Londonban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) négymeccses európai előszezonjának hétfői mérkőzésén.

Phil Jackson csapatában Kobe Bryant mindössze hat percet töltött a pályán, a Lakers pedig csak a félidőig tartotta a lépést a legutóbbi szezonban a liga második legrosszabb mérlegét produkáló Timberwolvesszal.

A Minnesota játékosai egészen kiválóan céloztak mezőnyből, remek százalékkal dobták a hárompontosokat, míg a másik oldalon egyetlen igazán jó teljesítmény sem akadt, egyedül a friss világbajnok Lamar Odom (17 pont) játszott elfogadhatóan.

Az O2 Arena csaknem 19 ezer nézőjét így elsősorban a Minnesota legjobbjai, a 24 pontos Martell Webster és a 21-ig jutó Michael Beasley szórakoztatták.

Az öt bajnoki címmel büszkélkedő, olimpiai bajnok Bryant az első félidőben lépett csak pályára, a másodikban a nézősereg többször is „Kobe, Kobe" kántálással próbálta elérni, hogy újra játsszon a liga jelenlegi egyik, ha nem a legnagyobb sztárja, ám ő végig jegelte júliusban operált térdét.

 NBA
ELŐSZEZON
Minnesota Timberwolves–Los Angeles Lakers 111–92
Legjobb dobók: Webster 24, Beasley 21, ill. Odom 17, S. Brown 13, Fisher 12
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik