A floridai együttes július 26. óta nem játszott, miután a Philadelphia vendégeként játszott hárommérkőzéses sorozata végén 18 Miami-játékos koronavírustesztje lett pozitív.

Az érintett sportolók azóta sem bevethetők, így a Marlins kénytelen volt feltölteni a 30-as keretét, hogy folytatni tudja a bajnokságot. A 18 új játékos közül hetet az elmúlt napokban igazolt a klub más csapatoktól, míg 11-et saját utánpótlásrendszeréből, illetve alsóbb ligás együtteseitől szerződtetett a nagycsapatához.

Az új szerzemények között van a miami születésű, 30 éves Eddy Alvarez, aki rövid pályás gyorskorcsolyázóként kiemelkedő sikereket ért el, junior-világbajnokságot nyert, majd a 2014-es szocsi téli olimpián az amerikai férfiváltóval ezüstérmet nyert.

A korcsolyázás miatt hosszú éveken át súlyos térdsérüléssel küszködő Alvarez már az olimpia előtt is komolyan foglalkozott a baseballal, utána pedig már csak arra koncentrált. A Chicago White Sox szinte azonnal szerződtette, ám csak alsóbb ligába, tavaly pedig a Marlins adott neki lehetőséget, hogy kisebb csapataiban bizonyítson. A mostani rendkívüli helyzetben Alvarez felkerült a Marlinsba, arra viszont még várni kell, hogy bemutatkozzon az MLB-ben, mivel a keddi meccsen nem került pályára.

A Miami a felforgatott keret ellenére 4–0-ra megnyerte a Baltimore Orioles vendégeként vívott keddi mérkőzését, így 3 győzelemmel és 1 vereséggel áll.