Kép: hiába legenda, saját klubja sem tudja leírni a nevét

Vágólapra másolva!
2018.10.21. 20:36
Kínos hibát vétett a háromszoros NBA-bajnok kosárcsapat, a Miami Heat. A klub mindhárom bajnoki címében hatalmas szerepet játszó, a nemrég elkezdődött szezon után visszavonuló Dwyane Wade a szurkolóknak mondott néhány szót a Charlotte Hornets ellen 113–112-re elvesztett mérkőzés előtt, azonban a nevét nem sikerült helyesen leírni…
Ez még egy frissen érkező újonc esetében talán nem is lenne olyan nagy meglepetés, de Wade 2003 óta van a ligában, teljes karrierjéből csupán másfél idényt töltött Miamitól távol (a Chicago Bullsnál, illetve a Cleveland Cavaliersnél). Idén visszatért a 14. itteni szezonjára – amely után visszavonul –, és mint említettük, a Heat mindhárom bajnoki címében hatalmas szerepet játszott. Emellett a 2006-os döntő legértékesebb játékosának (MVP) is megválasztották, 12-szer hívták meg az All Star-gálára.

Wade nem sértődött meg az eseten: a Twitteren azzal poénkodott, itt az ideje keményebben dolgoznia, hogy megtanulják a nevét.

Darren Rovell on Twitter

Dwyane Wade played 13 seasons with the Heat before coming back for his final run this year. Tonight, he addressed the crowd. The Heat still can't spell his name right ( by @KevinEscalera)


DWade on Twitter

I still got work to do i guess https://t.co/dRXJHTx9L8





Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik