Kép: csalónak nevezte Tom Bradyt, egyből kirúgták a tévést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.31. 22:40
Ritkán hallható indokkal rúgták ki az egyik pittsburghi televízióadó producerét a minap. Mint ismert, hamarosan Super Bowlt játszik a Los Angeles Rams és a New England Patriots – utóbbi csapat pedig sok rajongója mellett számos ellenszurkolót is magáénak tudhat. Úgy tűnik, a CBS fennhatósága alá tartozó KDKA tévécsatorna munkatársa, Mike Telek is ebbe a kategóriába sorolható – félreérthetetlenül azonosította ugyanis a Patriots legnagyobb sztárját, Tom Bradyt az egyik műsorban.

A Super Bowl hetében szokásos médiaesemények közepette a producer ugyanis ezt a feliratot tüntette fel, amikor Brady jelent meg a képernyőn: „Tom Brady, ismert csaló”. „Tom Brady, ismert csaló”.

Mindezt élő adásban.

The Hill on Twitter

Pittsburgh TV station fires employee for adding "known cheater" graphic during Tom Brady segment https://t.co/buE6Ywed1r



Nem csoda tehát, hogy távoznia kellett állásából Teleknek, aki elmondása szerint Pittsburgh lakosságához hasonlóan utálja a New Englandet és Bradyt, és csak némi humort próbált belecsempészni a szurkolók életébe – sosem gondolta, hogy emiatt kirúgják.

És itt még nem ért véget a sztori: Telek barátai a GoFundMe nevű közösségi pénzgyűjtő oldalon kezdtek akcióba annak érdekében, hogy állását vesztő barátjuk meg tudjon élni valamiből, ám a korábbi producer elmondta, nem fogadja el az összeget, helyette jótékony célra ajánlja fel egy Brady nevét viselő alapítványnak.

A Super Bowlt tengerentúli idő szerint vasárnap, magyar idő szerint hétfő 0.30-tól rendezik meg Atlantában, az eseményről a Nemzeti Sport Online élő, szöveges közvetítésben számol be.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik