Itt a vége az NFL-sztár és a csinos autóversenyző románcának

Vágólapra másolva!
2020.07.18. 09:36
null
Vége Danica Patrick és Aaron Rodgers közös útjának (Fotó: AFP)
Már nem alkot egy párt Aaron Rodgers és Danica Patrick – adta hírül több hírportál, köztük az ESPN is. Az NFL-ben szereplő Green Bay Packers irányítója és a 2018-ban visszavonuló autóversenyző 2012-ben találkozott először, de csak 2017 óta volt együtt.

Az elmúlt hetekben több jel is utalt arra, hogy a felek között nincs minden rendben – Patrick nem jelent meg Rodgers oldalán a Lake Tahoe-i golfversenyen, illetve már a közösségi médiában sem követi az amerikaifutball-játékost. A közös képek egyelőre fellelhetőek az oldalaikon.

A két éve minden idők egyik legjobb női autóversenyzőjeként visszavonuló Patrick egyik képviselője megerősítette a híreket az E! Newsnak – a korábban a NASCAR-ban és az IndyCar-sorozatokban is induló pilóta és az NFL egyik legjobb irányítójaként számon tartott Rodgers kapcsolata valóban véget ért.

Happy Birthday to this Beautiful, intelligent, strong, driven, bad ass woman that I get to stand beside in this life @danicapatrick #lover #friend #travelpartner #smokinhot #finewine #

When in Green Bay, do as the green bayians do! Full house of fans for practice today. @ebunt187 and crew were with me too in the jam packed family section! The team works so hard, as I have come to see first hand. Between practices and meetings, it's more than a full time job when in season. It's nice to see him doing his thing, looking sharp and hot. The temp was pretty high too! Go pack go.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik