Gyász: kiugrott a pezsgőfürdőből, elcsúszott, elhunyt az NHL-kapus

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.07.05. 17:41
null
Matiss Kivlenieks 24 éves volt (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai jégkorongligában (NHL) szereplő Columbus Blue Jackets hivatalos honlapján tudatta, hogy vasárnap éjjel elhunyt a csapat lett válogatott kapusa, Matiss Kivlenieks.

 

 

A Columbus hivatalos honlapján csupán „tragikus balesetként” hivatkozik a történtekre, együttérzéséről biztosítva a 24 éves korában elhunyt kapus családtagjait, barátait.

Az ESPN a helyi rendőrségre hivatkozva azt írja, egy meghibásodott tűzijáték vezethetett a balesethez. A sportlapnak nyilatkozó Jason Meier szavaiból sem derül ki egyértelműen minden részlet – a rendőrség továbbra is vizsgálja a körülményeket –, ám annyi igen, hogy Kivlenieks egy baráti társasággal együtt pezsgőfürdőzés közben élvezte a tűzijátékot, amikor valami meghibásodott, a társaság tagjai hirtelen kiugrottak a jacuzziból, a kapus megcsúszott, és olyan szerencsétlenül verte be a fejét a betonba, hogy hiába érkeztek ki a mentősök rövid időn belül, már nem tudtak segíteni a játékoson.

Kivlenieks az előző idényben két mérkőzésen kezdett az NHL-ben, az elmúlt idényekben többnyire a Cleveland Monsters AHL-es farmcsapatban kapott lehetőséget.

A lett válogatottal a 2018-as és a 2021-es világbajnokságot is megjárta, igaz, előbbin nem lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik