Gyász: elkapta a koronavírust, elhunyt az NBA-sztár édesanyja

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.04.14. 09:50
null
Karl-Anthony Towns édesanyja elveszítette a koronavírus elleni harcot (Fotó: AFP)
Hetekig küzdött a koronavírussal, mielőtt elhunyt Jacqueline Towns, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Minnesota Timberwolves-játékos, Karl-Anthony Towns édesanyja. A hírt a klub közleményben hozta nyilvánosságra.

 

Jacqueline Towns a Minnesota Timberwolves közleménye szerint már több mint egy hónapja elkapta a koronavírust, férjével, idősebb Karl Townsszal együtt. Március végén Jacqueline Towns mesterséges kómába került, ezt akkor nyilvánosságra hozta Karl-Anthony Towns, a Minnesota centere, és arra kérte az embereket, hogy vegyék komolyan a járványt, maradjanak otthon. Az NBA-játékos ezt követően 100 ezer dollárt adományozott az egyik helyi klinikának.

Magyar idő szerint kedd hajnalban a koronavírus okozta szövődmények miatt elhunyt Jacqueline Towns – közölte a Minnesota Timberwolves közösségi oldalán.

Karl-Anthony Towns az NBA egyik legígéretesebb feltörekvő játékosa: a Minnesota Timberwolves 24 éves centere a jelenlegi, felfüggesztett idényben a 6. az ESPN által vezetett hatékonysági rangsorban (PER), 35 mérkőzésen átlagosan 34 percet töltött a pályán.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik