Gyász: 31 évesen halt meg a Super Bowl-győztes futó, Ronnie Hillman

Vágólapra másolva!
2022.12.22. 19:24
null
Mindössze 31 esztendős volt Ronnie Hillman (Fotó:Twitter-NFL)
Ronnie Hillman, a 2015-ös Super Bowl-győztes Denver Broncos kezdő futója szerdán, mindössze 31 esztendősen életét vesztette a veserák egy ritka fajtája miatt, amivel augusztus óta küzdött.


Hillman családja a játékos Instagram-oldalán tette közzé a szomorú hírt:

„Fájó szívvel kell bejelentenünk az imádott fiunk, testvérünk és apánk, Ronnie K. Hillman Jr. halálát. Ronnie a családja és közeli barátai társaságában, nyugodtan és békésen hunyt el. Mi, a családja egyöntetűen szeretnénk megköszönni az imádságokat és kedves szavakat, most viszont kérünk egy kis időt, hogy feldolgozzuk az érzéseinket és felkészüljünk a mi drága RJ-nk eltemetésére” – írták a családtagok az Instagram-bejegyzésben.

A Broncos pedig egy közleményt adott ki, amiben elbúcsúznak a volt futójuktól.

„Mély sajnálattal kell közölnünk a volt Denver Broncos-futó, Ronnie Hillman halálát. Ronnie-t 2012-ben draftoltuk, és a nálunk töltött évek alatt egy dinamikus játékossá és egy nagyszerű csapattárssá vált, akinek kulcsfontosságú szerepe volt franchise-unk négy legsikeresebb évében. Ronnie-ra szeretettel emlékezünk, őszinte együttérzésünket és részvétünket szeretnénk kifejezni családjának ezekben a nehéz időkben.”

 

 

Hillman összesen négy szezont töltött el Denverben, ami során kétszer játszhatott Super Bowlt – második alkalommal, a 2015-ös idényben, a Carolina Panthers ellen győztesként vonulhatott le a pályáról. Karrierje során kipróbálta magát az akkor még San Diego Chargers, Minnesota Vikings és Dallas Cowboys színeiben is, viszont legszebb és legsikeresebb éveit egyértelműen Coloradóban töltötte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik