Favre „bosszút állna” a New Orleanson

Vágólapra másolva!
2010.06.27. 07:13
null
Keserű emlék Brett Favre számára: Drew Brees és a New Orleans legyőzte a Minnesotát <br />(Fotó: Action Images – archív)
Tov&aacute;bbra sem tudni, visszat&eacute;r-e Brett Favre, a Minnesota Vikings ir&aacute;ny&iacute;t&oacute;ja. Annyi azonban biztos, hogy a legend&aacute;s quarterback sz&iacute;vesen rev&aacute;nsot venne a c&iacute;mv&eacute;dő New Orleans Saintsen csapat&aacute;val, ugyanis az előző szezonban, a főcsoportd&ouml;ntőben a k&eacute;sőbbi győztes akad&aacute;lyozta meg &bdquo;Brett ap&oacute;t&rdquo; abban, hogy begyűjtse p&aacute;lyafut&aacute;sa m&aacute;sodik Super Bowl-győzelm&eacute;t.

Brett Favre huszadik NFL-szezonja kezdődhet meg hamarosan, ha az irányító úgy dönt, hogy visszatér. A legendás négyes szokásához híven halogatja a döntést, de azt elmondta, hogy szívesen revánsot venne csapatával a New Orleans Saintsen a tavalyi rájátszásbeli vereségért.

„Tudom, hogy még képes vagyok magas szinten játszani. Tavaly nagyszerű évet zártunk, de lehettem volna jobb is. Amikor (Brad) Childress meglátogatott otthonomban néhány hete, azt mondta, nyugodtan hagyjak magamnak időt arra, hogy eldöntsem, visszatérek-e vagy nem. De a csapatnak egy ponton már tudnia kell, számíthat-e rám" – nyilatkozta Brett Favre.

„Ha a testem nem bírná, már meghoztam volna a döntést. De nem ez a helyzet. Tudom, hogy a Vikingsnál tudni akarják. A pokolba, én is tudni akarom. De nem fogom elhamarkodni a döntést" – fejtegette a 40 éves irányító, aki még a Green Bay Packers játékosaként vált igazi legendává.

„Ha nem játszom, az nem kerül a Vikingsnak egy centjébe sem, megtartja a tizenhárommillió dollárt. Tudom, hogy bíznak a játékosaikban" – vélekedett Favre, akit természetesen a New Orleans kapcsán tett kijelentéséről is kérdeztek.

„Az emberek folyamatosan azt mondogatják: »Menj vissza, győzd le a Saintst, és mutasd meg nekik!« Egy évvel ezelőtt ugyanez volt a helyzet a Green Bayjel. Akkor azt mondták: »Vissza kell jönnöd, le kell győznöd a Green Bayt!« Nem akarom, hogy a huszadik évemben is azt mondják, bizonyítanom kell valamit. Már mondtam, hogy szívesen legyőzném a Saintst, de mi van, ha nem sikerül?" – tette fel a költői kérdést a népszerű „Brett apó".

„Nem játszhatok örökké, ez nem olyan, mintha fogorvos vagy golfjátékos lennék. Egyszerűen nem futballozhatok örökké" – zárta gondolatait Favre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik