Bill Meyers komoly tapasztalattal érkezett a Koronázókhoz (Fotó: Fehérvár Enthroners/Fb)

Meyers a profi amerikaifutball-liga (NFL) mellett a Notre Dame és a Pittsburgh egyetemeken is dolgozott, ráadásul utóbbi helyszínen mind az öt játékosát kiválasztották a játékosbörzén, így tudja mi kell ahhoz, hogy valaki fejlődjön, jobb játékossá váljon.

„Alig várom, hogy megkezdjem a munkát a Koronázókkal! Pár évvel ezelőtt Ausztriában a Swarco Raiders Tirolnál már volt lehetőségem belekóstolni az európai futball levegőjébe, akkor azt az idényt sajnos a koronavírus-járvány elsöpörte. Izgatott vagyok a fehérvári lehetőségtől és alig várom, hogy minél több tudást át tudjak adni a játékosoknak” – mondta a fehérvári klub honlapján Bill Meyers.

A támadó koordinátor hozzátette, a magyar kultúra és emberek megismerése is motiválja, mert sok jót hallott az országról és a magyar vendégszeretetről.

„Beszélgetéseim Hill mesterrel és a menedzsment többi tagjával meggyőztek arról, hogy ennél a frissen épülő ELF-franchise-nál (European Football League – a szerk.) van a helyem és biztos vagyok benne, hogy már az első idényünkben meglepetést fogunk okozni” – tette hozzá Meyers.