A Nets nyerte a keleti rangadót, a Lakers otthonában győzött a GSW

Vágólapra másolva!
2021.01.19. 09:18
null
LeBron James (balra) és Stephen Curry egyik csatája (Fotó: Getty Images)
A Harden-Durant páros a Bucks ellen is győzelemre vezette a Brooklynt, míg a címvédőt a Warriors állította meg az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. A Suns sem bírt a belendülő Memphisszel, levédekezte a Dallast a Toronto, javított a Heat és a Hawks, simán nyert Portlandben a Spurs, nagy dolgot tett a Knicks.

 

New York Knicks–Orlando Magic 91–84

Back-to-back győzelem. Előző este még Bostonban nyert a Knicks, most pedig ottani idő szerint nap közben lépett pályára otthon és megint győzni tudott, ami azt jelenti, hogy back-to-backet "söpört" a gárda - mondhatnánk, hogy nincs ebben semmi, de a New York számára van: három év és negyven back-to-back után először fordult elő (!), hogy egy ilyen párosítást 2-0-val hozott le. Pedig támadásban nagyon akadozott a gépezet, 35,6%-kal dobtak mezőnyből a hazaiak és 18,5%-kal tripláztak, de egyrészt kiharcoltak 34 büntetőt, másrészt végig kőkeményen védekeztek, ez az energia pedig meghozta számukra a sikert. A korábbi 15 pontos előnyüket ugyan leadták, sőt, bő másfél perccel a vége előtt már a Magic vezetett egy ponttal, de az amúgy pontatlanul dobó Julius Randle a legjobbkor villant meg, majd Reggie Bullock clutch labdaszerzéséből RJ Barrett dobott döntő fontosságú kosarat - innentől már lehozták az utolsó fél percet és behúzták a fontos győzelmet.

Az óceánba se tudott betalálni a Magic. Szörnyű meccset játszottak támadásban a vendégek, még a New Yorkot is alul tudták múlni, hiszen csak 33,7%-kal céloztak mezőnyből - ugyan jobban tripláztak, de a 18-cal kevesebb büntető és a néggyel több eladott labda végül nem fért bele. A pocsék támadójátékuk miatt végig hátrányban voltak és bár a hajrában egyszer felcsillant a remény számukra, de nem tudtak élni az eséllyel - most már sorozatban hatodszor kaptak ki, 6-2 után 6-8 a mérlegük, nagy lendülettel süllyednek lefelé.

A Knicks legjobb dobói: Barrett 22, Randle 21/6, Bullock 13/6
A Magic legjobb dobói: Vucsevics 24/6, Ross 19/12, Gordon 18/6

Atlanta Hawks–Minnesota Timberwolves 108–97

Javított az Atlanta. Az utóbbi időszakban szörnyű formában lévő Hawks fontos győzelmet aratott a továbbra is tartalékos összeállítása ellenére, a szintén foghíjas Minnesotát ezúttal sikerült felülmúlnia a gárdának. Trae Young összeszedte magát (20 pont, 8 lepattanó, 13 gólpassz), Clint Capela dominált (23 pont, 15 lepattanó, 3 blokk), De'Andre Hunter pedig 25 pontot szórt - mellettük még Kevin Huerter (17 pont, 6 lepattanó, 8 gólpassz, 4 labdaszerzés) és John Collins (15 pont, 7 lepattanó, 4 blokk) is tette a dolgát, ez pedig elég volt ahhoz, hogy behúzzák ezt az alacsony színvonalú mérkőzést. Összességében mindkét csapat elég sokat hibázott, de a Hawks a második negyed közepén már kétszámjegyű előnyt épített ki és onnantól ezt próbálta menedzselni, ami sikerült is - hétből hat vereség után nagyon kellett már nekik egy ilyen meccs, következőleg a Detroitot fogadják.

Alulmaradt a Wolves. Az összesen 44 eladott labdát hozó összecsapáson hiába kapartak védekezésben a vendégek, támadásban nem volt bennük elég élet Towns, Hernangomez és Rubio nélkül ahhoz, hogy kiharcolják a győzelmet. Nem kellettek volna extrák, csak egy kicsit stabilabb játék kevesebb káosszal (elvesztették a lepattanózást, 40% alatt dobtak mezőnyből, kikaptak a festékben és sok labdát adtak el), de nem tudtak úrrá lenni a helyzeten, ebből pedig most a Hawks jött ki jobban - D'Angelo Russell (31 pont, 7 gólpassz, 4 labdaszerzés, 6/13 tripla) vezetésével próbálkoztak, a hajrában hat pontra vissza is jöttek, de nem tudták igazán megszorongatni az Atlantát. Malik Beasley szerint nincs mire mutogatni, sem a legutóbbi meccs elhalasztására, sem a koronavírusra, mert minden más csapat alkalmazkodik, nekik is ezt kell tenniük.

A Hawks legjobb dobói: Hunter 25/9, Capela 23, Young 20/9
A Timberwolves legjobb dobói: Russell 31/18, Beasley 15/12, Edwards 12/6

Miami Heat–Detroit Pistons 113–107

Mint egy falat kenyér. Az utóbbi mérkőzések problémái és vereségei után iszonyatosan nagy szüksége volt erre a győzelemre a Miaminak annak ellenére, hogy Jimmy Butler, Tyler Herro, Avery Bradley és Meyers Leonard még mindig nem állt rendelkezésre. Erik Spoelstra csapata eleinte megint bele is ragadt a gondokba, ugyanis alig hét perc után 28-9-re (!) vezetett már a Pistons, nem úgy tűnt, hogy ezen a meccsen tud javítani a Heat - a floridaiak azonban itt felgyűrték az ingujjukat, belevetették magukat a munkába és kőkemény játékkal megfordították az összecsapást. Ebben nagy szerepe volt Bam Adebayónak (28 pont, 11 lepattanó, 5 gólpassz), Duncan Robinsonnak (6/9 tripla), a kezdőbe kerülő Goran Dragicnak (22 pont, 9/15 mezőnyből) és a padról 18 pontot szóró Kendrick Nunn-nak is, végül 57%-kal dobtak mezőnyből és 40%-kal tripláztak, a harmadik negyedben pedig már átvették az irányítást - addigra eltüntették a hátrányt és már ők vezettek, azt a játékrészt 33-19-re nyerték meg. Voltak már 12 pontos előnyben is és bár a végén rohamozott a Detroit, de Robinsonék bedobták, amiket kellett, illetve Adebayónak volt egy clutch blokkkja is fél perccel a vége előtt - Spoelstrának nagyon tetszett, ahogy kiizzadták ezt a sikert, de 5-7-tel még mindig Kelet alján vannak, sokat kell dolgozniuk azért, hogy a várt helyük környékére jussanak.

Győzelmi sorozat nélkül. Érdekes, hogy az NBA-ben jelenleg két olyan csapat van, amelyik ebben a szezonban még nem volt képes egymás után két meccset is megnyerni, ez a kettő pedig a Detroit és a Miami - mivel két nappal ezelőtt a Pistons győzött ebben a csarnokban, így "várható volt", hogy most a Heat fog nyerni. A vendégek remekül kezdtek, utána viszont két nagyobb rohamot is "benyeltek" és nem tudtak elég jól védekezni ahhoz, hogy igazán megállítsák a Miamit, így hiába igyekeztek ők is támadásban, ez nem volt elég - Jerami Grant (27 pont, 10/19 mezőnyből, 6 gólpassz), Wayne Ellington (7/11 tripla, plusz tripladobás közben kapott faultért még volt 3/3 büntetője) és Derrick Rose (21 pont, 6/11 mezőnyből) is jó számokkal zárt, de a feljavuló Heat ezt most túl tudta dobni. Továbbra sincs tehát győzelmi sorozatuk...

A Heat legjobb dobói: Adebayo 28, Dragic 22/3, Robinson 18/18, Nunn 18/6
A Pistons legjobb dobói: Grant 27/6, Ellington 24/21, Rose 21/3

Portland Trail Blazers–San Antonio Spurs 104–125

A végén omlott össze a Blazers. 3 negyeden keresztül jól tartották magukat a hazaiak, hol ők vezettek néhány ponttal, hol a Spurs, és úgy vághattak neki az utolsó 12 percnek, hogy reális esélyük lehet a győzelemre is. A 4. negyedben azonba állva hagyta a Spurs a Blazerst, 16 pontot vertek ekkor ellenfelükre, és a végére kiütésessé tették a különbséget. Damian Lillard becsülettel próbálkozott, 35 ponttal és 6 gólpasszal zárta az estét, 12/12 büntetőt a helyére küldött, és a záró játékrészben is hozzátett 8 pontot. Lillard mellett a sérült CJ McCollum helyén kezdő Rodney Hood is eljutott 9/14 jó dobással 21 pontig, viszont azzal, hogy ő és Enes Kanter (9 pont, 8 lepattanó, 5 gólpassz) is az első ötösbe került, egyedül Carmelo Anthony (14 pont) tudott lendületet hozni a kispadról, míg például Gary Trent Jr. egy 1/9-es mezőnymutatóval riogatott. A 28,6%-os triplázás, illetve a simán elveszített lepattanózás (34-48) sem könnyítette meg a Blazers dolgát, így ezzel a vereséggel 8-6-tal állnak.

A kezdők megalapozták, a cserék befejezték. A Spursnél LaMarcus Aldridge (22 pont) szezonbeli egyik legjobb teljesítményét nyújtotta volt csapata ellen, míg DeMar DeRozan (20 pont, 6 lepattanó, 11 gólpassz), valamint a tripla-duplával kacérkodó Dejounte Murray (9 pont, 9 lepattanó, 11 gólpassz) kiválóan mozgatta a csapatot, ketten együtt több gólpasszt osztottak ki, mint ellenfelük összesen (20). Mégsem az ő jó teljesítményük volt a kulcs a végén, hanem a remeklő kispad: a második sorok csatáját 59-25-re húzták be, Patty Mills és Rudy Gay is 21-21 pontot szerzett csereként beszállva, közös erővel 10/15 triplát a helyére küldtek. Végül Gay lett a nyerőember, aki 5/6 dobást, közte 4/5 triplát elsüllyesztve 14 pontig jutott csak a 4. negyedben, vele nem tudtak mit kezdeni a Blazers védői, így az is belefért, hogy Aldridge vissza se térjen a pályára az utolsó játékrészben, és DeRozan is alig 3 perc lehetőséget kapott ekkor. Győzelmével ugyanúgy 8-6-ra áll a Spurs, mint mai ellenfele.

A Trail Blazers legjobb dobói: Lillard 35/9, Hood 21/6, Anthony 14/6
A Spurs legjobb dobói: Aldridge 22, Mills 21/15, Gay 21/15

Memphis Grizzlies–Phoenix Suns 108–104

Morant hozta a fontos játékokat. Az egész mérkőzés alatt jól mozgatta a csapatát Ja Morant (17 pont, 10 gólpassz), a végén pedig egymás után hozta a clutch megoldásokat. Bő egy perccel a vége előtt Grayson Allent találta meg egy triplára, majd a következő támadást ő maga fejezte be, míg a legvégén kiharcolt egy támadóhibát Chris Paul ellen. Allen a nagy tripláján túl is jól szállt be a kispadról, 4/8 dobással eljutott 16 pontig, a hajrában nem remegett meg a keze, 4/4 büntetőt is elsüllyesztett. Mellettük a pályafutása során először kezdőbe kerülő Xavier Tillman (12 pont, 6 lepattanó) is igyekezett pótolni Jonas Valanciunast, ahogyan Brandon Clark (17 pont, 5 lepattanó) is elő tudott lépni, de leginkább csapatként tudtak nyerni, a 10 pályára lépő játékosukból 7 hozott kétszámjegyű termést, 31 gólpasszt osztottak szét egymás között, és így Dillon Brooks 1/10-es estéje is belefért. A Grizzlies a 2-6-os kezdés óta sorozatban az 5. meccsét is behúzta, amivel a liga egyik legjobb formájában lévő csapata.

Monty Williams változtatott a kezdőjén. Az eddigi meccsekhez képest bekerült a kezdőbe Cameron Johnson, míg Jae Crowder csak a kispadról érkezett. Utóbbi játékos nem is igazán találta a dobásait, mindössze 2/7 kísérletét süllyesztette el, viszont ennél sokkal fájdalmasabb volt a Suns számára, hogy Devin Booker (12 pont) egy 5/21-es mutatóval riogatott, és a 4. negyedben kicsit túl is pörgött, amikor mindössze 1/7-tel célzott a mezőnyből. Ezúttal Deandre Ayton (18 pont, 16 lepattanó) igyekezett húzni az övéit, Valanciunas hiányában könnyedén szedegette a lepattanókat, és azért is kellett a Sunsnak az ő jó teljesítménye, mert most rajta kívül Frank Kaminsky volt az egyetlen bevethető magasemberük, emiatt is került Crowder a második sorba. Chris Paul (16 pont, 7 gólpassz) és Mikal Bridges (17 pont, 8 lepattanó) is hozta magát többé-kevésbé, de előbbi eladott 6 labdát, utóbbi mindössze 3/7 büntetőt küldött a helyére, és csapatként is csak 9/16 egypontosukat dobták be, ami végül nem fért bele. A Suns így vereséggel tért vissza a pályára 3 elhalasztott meccs után.

A Grizzlies legjobb dobói: Morant 17/3, Clarke 17/3, Allen 16/6
A Suns legjobb dobói: Ayton 18, Bridges 17/6, Paul 16/6

Brooklyn Nets–Milwaukee Bucks 125–123

A Durant-Harden páros intézte. Ez még csak a második meccse volt Brooklyn-mezben James Hardennek, de a szenzációs debütálása után most ismét letette a névjegyét és Kevin Duranttel karöltve Kelet talán legnagyobb esélyese ellen vezette győzelemre új csapatát. A rangadó a várt intenzitást hozta, mindkét együttes igyekezett és nem nagyon tudta leszakítani a másikat, a Nets legnagyobb előnye tizenegy pont volt, míg a Bucksé hat, így érkeztünk meg a kiélezett végjátékhoz, ahol a hazaiak szupersztárjai végül többet tettek hozzá, mint a vendégeké. 107-100 után visszajött a Milwaukee és át is vette a vezetést, de 114-117 után Harden előbb dobatott egy kosarat DeAndre Jordannel, majd maga is betalált, aztán egy perccel a vége előtt 119-121-nél kiosztott egy gólpasszt Joe Harrisnek, végül pedig a saját elrontott triplája után repült rá a támadópattanóra, amelyet aztán kilőtt Kevin Durantnek, aki fél perccel az órán beverte a meccsnyerőnek bizonyuló hármast. Itt még volt idő, de előbb a Bucks hibázott, majd Durant elhagyta a labdát, ám az utolsó dobás egy kiszorított Middleton-saroktriplára jött ki, ami szintén kimaradt - megvolt a Milwaukee esélye, de végül a Nets húzta be a kiemelt mérkőzést. Harden végül 34 ponttal, 6 lepattanóval és 12 gólpasszal, Durant pedig 30 ponttal, 9 lepattanóval és 6 gólpasszal zárta az estét, ők hozták a szupersztár-teljesítményt, mellettük a Harris-Green páros 9/12 triplát bombázott be, Jordan pedig dupla-duplázott - Kyrie Irving még nem játszott, de ez a csapat már így is jól nézett ki, legalábbis elöl...

A végén Middleton próbálta megnyerni. Alapvetően nem játszott rossz meccset Giannis Antetokounmpo, sőt, 34 pontját 50%-kal dobta, leszedett 12 lepattanót, kiosztott 7 gólpasszt, csak egy labdát adott el és most 6/8 büntetőjét is a gyűrűbe küldte - a végjátékban mégis kivették a kezéből a játékszert és Khris Middleton lépett elő vezérré. Utóbbi is jól játszott, 25 pontot dobott, mindenesetre clutch helyzetben szinte csak nála volt a labda, az utolsó három perc hét (első szándékú) dobásából ötöt is ő engedett el a Bucks oldalán, egyet Brook Lopez, egyet pedig Jrue Holiday, míg Giannis csak utóbbi elrontott kettese után szerzett kosarat támadópattanóból - ötből három dobását egyébként a helyére is küldte Middleton, tehát jó helyen volt nála a labda, ettől függetlenül érdekes, hogy a regnáló MVP-nek egy ilyen végjátékban ennyire nem nem jut helyzet. Ezzel együtt megvolt az esélyük a sikerre, egy jó dobás, vagy megszerzett lepattanó kellett volna ahhoz, hogy elrontsák a Brooklyn napját, de ezt most nem tudták megtenni, így visszacsúsztak Kelet második helyére a Boston mögé.

A Nets legjobb dobói: Harden 34/9, Durant 30/6, Harris 20/15
A Bucks legjobb dobói: Antetokounmpo 34/6, Middleton 25, Holiday 22/6

Toronto Raptors–Dallas Mavericks 116–93

Simává tette a Toronto. Védekezésben végig rendkívül agresszíven és hatékonyan dolgozott a Raptors, de az első félidőben összesen két triplát tudott bedobni a gárda, ez pedig elég volt ahhoz, hogy ne tudjon előnybe kerülni, 47-47 állt az eredményjelzőn a nagyszünetben. A fordulás után viszont elöl is rátalált a ritmusára a kanadai együttes, Kyle Lowry (23 pont, 9 lepattanó, 7 gólpassz) és Chris Boucher (21 pont, 10 lepattanó, 3 blokk) mellett Siakam, Anunoby, Powell és VanVleet is jól mozgott, úgyhogy elkezdtek meglógni és a harmadik-negyedik negyedben összesen 69 pontot tettek fel a táblára - mivel a védekezésük pont ugyanolyan szoros volt, mint addig, így végül nagyarányú győzelmet arattak. Anunobyék nagyon megnehezítették Luka Doncic dolgát, ez mindenképpen kulcs volt a sikerükhöz és kihasználták a Dallas problémáit - sorozatban harmadszor nyertek, most már kijelenthetjük, hogy összeszedték magukat és elindultak felfelé.

Nem volt sok esélye a Mavsnek. A továbbra is foghíjas texasi keret back-to-backet játszott, ráadásul a Toronto védekezése nagyon sokat vett ki a vendégjátékosokból, akik nem is bírták erővel és a második félidőben már nem nagyon tudtak hozzászólni az eseményekhez. Doncic meglehetősen frusztrált volt (15 pont, 7 lepattanó, 9 gólpassz) és bár Kristaps Porzingis 23 pontot szórt 8/14 dobással és 9 lepattanóval, de például Tim Hardaway Jr. 0/12-es mezőnymutatóval tért vissza - nem működött a játékuk, nem volt bennük most elég tűz ahhoz, hogy lebirkózzák a koncentráltan játszó Raptorst, úgyhogy zsinórban harmadszor kaptak ki, ráadásul következőleg Indianába látogatnak.

A Raptors legjobb dobói: Lowry 23/9, Boucher 21/6, Siakam 19
A Mavericks legjobb dobói: Porzingis 23/6, Burke 17/6, Doncic 15, Johnson 15/6

Chicago Bulls–Houston Rockets 125–120


Victor Oladipo remekül debütált. Első meccsét játszotta új csapatában a Pacerstől Houstonba cserélt Oladipo, aki azonnal meg is mutatta, hogy sztárpotenciált hozott James Harden helyére: 32 pontot szórt 13/23-as mezőnymutatóval és 4/9 triplával, leszedett 5 lepattanót, kiosztott 9 gólpasszt, az összképet a 7 eladott labda csúfítja, de így is várakozáson felüli produkcióval debütált. Mellette Christian Wood (30 pont, 9 lepattanó) és Eric Gordon (21 pont, 9/17 mezőnyből) is eredményesen játszott, de a csapatvédekezés nem akart összeállni, hiába voltak jók támadásban (52% mezőnyből, 17/40 tripla), nem tudták túldobni a Chicagót. A 12 ponttal elvesztett első negyedet követően végig futottak az eredmény után és bár közel tudtak maradni, de nem érték utol ellenfelüket, a szoros végjátékban sem tudtak elég jól védekezni ahhoz, hogy fordítsanak - Oladipo szerint most itt tartanak, de jó csapat lehet belőlük, csak türelem kell hozzá.

Beindult az üzlet. Sorozatban négy meccset vesztett el maximum négy ponttal a Bulls, a szoros végjátékok nem sikerültek, most viszont back-to-back megnyert két találkozót a gárda, úgyhogy Billy Donovan vezetőedző érthetően elégedett volt csapatával. Zach LaVine (33 pont, 7 gólpassz, 11/16 mezőnyből, 4/8 tripla) megint vezérként dolgozott és összesen heten érték el náluk a tízpontos határt úgy, hogy sem Otto Porter Jr., sem Patrick Williams nem tudta vállalni a játékot - remek csapatmunkával szinte végig vezettek, bedobtak húsz darab triplát, 90%-kal büntetőztek és most a 19 eladott labdájuk is belefért. A korábbi meccsekkel ellentétben most a szoros végjátékban sem hibáztak, ugyan az utolsó két percben visszajött egyetlen dobásra a Rockets, de LaVine egy duplával és egy sapkával, míg Markkanen egy clutch triplával tolta meg a szekeret, innentől pedig már "csak" büntetőzni kellett - megoldották, úgyhogy 6-8-cal közelítenek a PO-helyek felé.

A Bulls legjobb dobói: LaVine 33/12, Markkanen 18/12, Temple 13/9, Valentine 13/9
A Rockets legjobb dobói: Oladipo 32/12, Wood 30/9, Gordon 21/9

Los Angeles Lakers–Golden State Warriors 113–115

Belealudt a Lakers. Kicsit tompa volt ezen az estén a sorozatban öt, összességében tízből kilenc győzelemből érkező címvédő, LeBron James visszafogottan játszott (6/16 mezőnyből, 5 lepattanó, 5 gólpassz, clutch hibák) és bár Anthony Davis összességében jó volt, de a dobások terén ő sem villogott (6/16 mezőnyből, 17 lepattanó, 7 gólpassz, 2 labdaszerzés, 3 blokk) - a 25 pontos Dennis Schröder és a padról a Kuzma-Harrell páros is pörgött, de végül kicsit mégis belealudt a meccsbe a gárda. Az első három negyedben ugyanis uralta a találkozót a Los Angeles, 12 ponttal nyerte az első játékrészt, 16-tal vezetett a nagyszünetben, volt 19 egységnyi fórja is és még a záró etap elején is volt közte 14, nem tűnt úgy, hogy bajba kerülhet. Aztán mégis:a GSW már közelített, majd 108-101-nél eladta a labdát a Lakers (James később lépéshibákat vétett fontos pillanatokban többször is) és ezzel beindult a Warriors félelmetes utolsó szűk négy perce, amellyel megfordult a találkozó - egy 11-0-t rohantak a vendégek, míg a Lakers zsinórban öt dobást rontott el és három labdát is eladott. Davis zsákolása megtörte a jeget, de innentől már hátrányban voltak és Schröder még egy clutch büntetőt is kihagyott - volt dobásuk a győzelemért, de James triplája kimaradt, így hiába tartották kézben az összecsapást három és fél negyeden keresztül, végül elrontották és belenéztek egy kellemetlen hazai vereségbe.

Nagy hajrával GSW-bravúr. A papírforma Lakers-győzelmet jósolt erre a derbire, így mindenképpen bravúrnak számít a Warriors sikere, főleg úgy, hogy 19 pontos hátrányból állt fel egy olyan meccsen, ahol igazából végig a Los Angeles akarata érvényesült. A záró etapban azonban elöl-hátul sikerült feljebb kapcsolni, közelebb jönni, majd az utolsó szűk négy percben átrohanni a bajnokon: Steph Curry (26 pont, 7 gólpassz) egymaga nyolc pontot és két gólpasszt vállalt ebből a hajrából és egy perccel az órán az ő nagy triplája volt egy olyan döntő ütés, amelyből már nem tudott visszajönni a Lakers. A Warriorsnál Curry mellett Kelly Oubre Jr. (23 pont, 9/18 mezőnyből, jó védekezés, clutch dobás), Eric Paschall (19 pont, 8/11 mezőnyből), a 18 pontos Andrew Wiggins és a végjátékban több nagyon fontos megmozdulással jelentkező, tripla-duplát közelítő Draymond Green is említést érdemel, Steve Kerr alakulata valósággal "ellopta" ezt a győzelmet a Staplesből - 7-6-tal PO-helyen állnak, következőleg a Spurst fogadják.

A Lakers legjobb dobói: Schröder 25/3, James 19/6, Davis 17, Harrell 17
A Warriors legjobb dobói: Curry 26/9, Oubre Jr. 23/6, Paschall 19

NBA, ALAPSZAKASZ
Los Angeles Lakers–Golden State Warriors 113–115
New York Knicks–Orlando Magic 91–84
Atlanta Hawks–Minnesota Timberwolves 108–97
Portland Trail Blazers–San Antonio Spurs 104–125
Memphis Grizzlies–Phoenix Suns 108–104
Brooklyn Nets–Milwaukee Bucks 125–123
Toronto Raptors–Dallas Mavericks 116–93
Chicago Bulls–Houston Rockets 125–120
Miami Heat–Detroit Pistons 113–107
A Washington Wizards–Cleveland Cavaliers mérkőzést elhalasztották.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik