Vízilabda: Szűcs Levente váltja a válogatotthoz távozó Märczet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.05. 16:47
Szűcs Levente váltja a magyar vízilabda-válogatott élére kinevezett Märcz Tamást az ob I-ben szereplő BVSC-Zugló kispadján.

„2017. január 1-től Märcz Tamás a BVSC-Zugló vezetőedzője a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya lett. Helyét az ob I-es csapat élén Szűcs Levente veszi át. Mindkettőjüknek sikerekben gazdag évet kívánunk!” – áll a klub közleményében.

A 34 esztendős edző – aki a klub utánpótlásában dolgozott, illetve Märcz Tamás mellett ült a nagycsapat kispadján – január 14-én Egerben, a bajnoki ezüstérmes elleni bajnoki mérkőzésen mutatkozik be a B-csoport 5. helyen álló együttes kispadján – írja a waterpolo.hu. „2017. január 1-től Märcz Tamás a BVSC-Zugló vezetőedzője a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya lett. Helyét az ob I-es csapat élén Szűcs Levente veszi át. Mindkettőjüknek sikerekben gazdag évet kívánunk!” – áll a klub közleményében.

A 34 esztendős edző – aki a klub utánpótlásában dolgozott, illetve Märcz Tamás mellett ült a nagycsapat kispadján – január 14-én Egerben, a bajnoki ezüstérmes elleni bajnoki mérkőzésen mutatkozik be a B-csoport 5. helyen álló együttes kispadján – írja a waterpolo.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik