Vízilabda: Nagy Viktor a Szegedben, négyen távoznak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.29. 16:22
null
Vincze Balázs marad, de jó néhány játékosa távozik (Fotó: Szabó Miklós)
Az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata hivatalos közleményben tudatta: megegyezett a Vasasból távozó Nagy Viktorral, a válogatott kapus így a csongrádiaknál folytatja pályafutását. Meghosszabbította a szerződését a vezetőedző Vincze Balázs, viszont a távozók listája meglehetősen hosszú.

Távozik Szegedről Baksa László, Aaron Younger, Somogyi Balázs és Török Béla, Varga Péter pedig visszavonul. Török valószínűleg az ezüstérmes Szolnoknál folytatja, Younger pedig visszatér Ausztráliába.

A 2013–2014-es szezonra egyelőre a következő keret áll Vincze Balázs rendelkezésére: Nagy Viktor, Molnár Tamás, Szivós Márton, Kiss Csaba, Decker Ádám, Juhász Zsolt, Aljosa Kunac, Joseph Kayes, és Molnár Dávid.

A szegediek több játékossal is egyeztetnek, a következő hetekben kialakul a végleges játékoskeret – mivel felszabadult egy légiós kvóta, külföldi pólóssal is tárgyalnak. A pólósok június elsejével szabadságra mennek, a felkészülést augusztusban kezdi a Szeged. A célkitűzés a rájátszás, a szegediek a harmadik hely megtartásával elégedettek lennének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik