Vízilabda: Manhercz Krisztián sajnálja, hogy így lett vége az idénynek

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.05.11. 19:58
null
Manhercz maradéktalanul elégedett (Fotó: Koncz György)
Az OSC-vel remek szezont tudhatott maga mögött, ezért Manhercz Krisztián sajnálja, hogy a Magyar Vízilabda-szövetség hétfőn minden versenysorozatát befejezettnek nyilvánította.

A válogatottal januárban a Duna Arénában Európa-bajnok játékos elmondta, ugyan a nemzeti csapattal már elkezdhették az edzéseket, de mindezt olyan szigorú körülmények között tehetik csak, amelyet véleménye szerint rendkívül bonyolult lett volna minden csapatnál bevezetni.

A 23 éves Manhercz megjegyezte, szinte csak jó emlékei vannak a szezonról, a Magyar Kupa döntőjében nagy csatában kaptak ki a Ferencvárostól, a Bajnokok Ligájában azonban legyőzték legnagyobb hazai riválisukat, ráadásul elvették az olasz sztárcsapat, a Pro Recco hatéves hazai veretlenségét is.

„Maradéktalanul elégedett vagyok. Ha be tudtuk volna fejezni az idényt, talán akkor feltettük volna az i-re a pontot. Nagyon jól meneteltünk, sajnálom, hogy így lett vége” – fogalmazott Manhercz.

A magyar szövetség hétfőn jelentette be, hogy minden versenysorozatát befejezettnek nyilvánítja, és nem hirdet bajnokokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik