„Nyilván jólesnek a dicsérő szavak, főleg Varga Dénestől – reagált a fenti mondatra Vogel Soma. – Örülök, hogy fel tudtam venni a versenyt a többi kapussal, és hogy másokat idézzek, fel tudtam nőni a feladathoz.”

A fiatal kapus elképesztő idényen van túl a Ferencvárossal, a zöld-fehérek minden létező trófeát – Bajnokok Ligája, magyar bajnokság, Magyar Kupa, európai Szuperkupa, magyar Szuperkupa – elhódítottak, ami csak lehetséges volt. Nem csoda, hogy egyelőre nehezen fogja fel a páratlan sikerszériát. 

„Nagyon hirtelen, gyorsan történt minden. Másfél, két év alatt én is bekerültem a mély vízbe, és annyira pörögtek az események, hogy ezt nagyon nehéz megtapasztalni, még külső szemlélőként is. Ezzel magasra tettük magunknak a mércét, igazából ennél már nincsen feljebb, ezt már csak megismételni lehet. Azt szokták mondani, hogy elnyerni a címet könnnyű, megvédeni nehezebb. Most ennek szeretnénk megfelelni.”

Videónkban természetesen felidézi a hannoveri nyolcas döntő mérkőzéseit, kitér az Olympiakosz elleni ötméterespárbajra is. Továbbá elmondja, hogyan élte meg a sikerét édesapja, Vogel Zsolt, aki 1994-ben az UTE-val nyert BEK-et.