Vízilabda: három játékosával és edzőjével is hosszabbított az Eger

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.11. 16:18
Eseménydús napokon van túl az Eger férfi vízilabdacsapata. A klub ugyanis edzőjével és három játékosával hosszabbított szerződést, és még korábbi kapusát is sikerült hazacsábítania – számolt be róla a klub honlapja.  

Három játékos biztos marad az ZF-Egernél a következő szezonra is: az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert, a világbajnok Decker Ádám, valamint a görög válogatott Angelosz Vlahopulosz. Emellett új játékost is sikerült igazolnia, egész pontosan az egri nevelésű, ám az utóbbi időben az Egyesült Államokban tartózkodó kapus, Valics Bence igazolt vissza nevelőklubjához. ZF-Egernél a következő szezonra is: az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert, a világbajnok Decker Ádám, valamint a görög válogatott Angelosz Vlahopulosz. Emellett új játékost is sikerült igazolnia, egész pontosan az egri nevelésű, ám az utóbbi időben az Egyesült Államokban tartózkodó kapus, Valics Bence igazolt vissza nevelőklubjához.

Nemcsak a kulcsjátékosok, de a vezetőedző terén sem lesz változás a következő szezonban. Dabrowski Norbert – aki 2014-ben vette át az Eger irányítását – ugyanis marad pozíciójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik