Vízilabda: Franciaországban a válogatott, úgy tűnik, lesz meccs

Vágólapra másolva!
2020.02.11. 15:21
null
A magyar válogatott megérkezett Franciaországba (Fotók: vlv.hu)
Még nem a mérkőzés helyszínére, de megérkezett Franciaországba a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely kedd este 20.30 órától a helyi nemzeti csapattal vív világliga-selejtezőt – számolt be róla a vlv.hu.

 

Mint arról hétfőn beszámoltunk, a magyar válogatott a viharos nyugat-európai időjárási viszonyok miatt Frankfurtban rekedt, ezért kérdésessé vált, hogy odaér-e időben Limoges-ba, a franciák elleni találkozó helyszínére. A mieink az eredeti tervek szerint a német városból repültek volna tovább Bordeaux-ba, ahonnan busszal utaztak volna Limoges-ba, ám a járatot törölték.

Bedő Krisztián egyedül utazott Bordeaux-ból Limoges-ba
Bedő Krisztián egyedül utazott Bordeaux-ból Limoges-ba

A vlv.hu kedd délután arról számolt be, a magyar csapat az átírt repülőjegyekkel már megérkezett Toulouse-ba, innen busszal folytatja útját a 290 kilométerre lévő Limoges-ba, ahol 20.30 órakor vízbe száll a világliga selejtezőjének utolsó fordulójában.

Nemzeti együttesünk centere, a Franciaországban légióskodó Bedő Krisztián eközben egészen különleges helyzetbe csöppent – teszi hozzá a szakportál –, ő ugyanis hétfőn Párizsból utazott Bordeaux-ba, hogy csatlakozzon a repülőgéppel érkező társaihoz. A csapat azonban az ismert okok miatt nem érkezett meg, így Bedőt hatalmas buszban, egyedül vitték Limoges-ba. Mint a vlv.hu-nak elmondta, a házigazdák nagyon várták a mieinket, egy steaknek való húshegyből és csülökből készítették el a vacsorát, az előételek között pedig csigát is felszolgáltak (volna). A Noisy-le-Sec játékosa délelőtt egyedül úszott és lábtempózott a meccs helyszínén.

A mieink mérkőzése előtt a francia és a holland női válogatott is összecsapott volna egymással, ám ez a találkozó elmarad, mert a hollandok nem jutottak el Limoges-ba.

A MAGYAR FÉRFI VÍZILABDA-VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Kardos Gergely (Eger), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Bedő Krisztián (Noisy-le-Sec – Franciaország), Erdélyi Balázs (OSC), Gyárfás Tamás (Eger), Jansik Szilárd (FTC), Kovács Gergő (OSC), Manhercz Krisztián (OSC), Mezei Tamás (FTC), Nagy Ádám (Miskolc), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Várnai Kristóf (Szolnok)

FÉRFI VÍZILABDA VILÁGLIGA, EURÓPAI SELEJTEZŐ
B-CSOPORT
20.30:
Franciaország–MAGYARORSZÁG, Limoges

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik