Vízi: ezért szeret annyira a C. Brigade női pólómeccsre járni?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.06. 20:38
Női vízilabda-válogatottunk jól kezdte a világliga európai selejtezőjét, a hatgólos Keszthelyi Rita vezérletével 13–4-re győzött Franciaország ellen. A találkozón ott volt a Carpathian Brigade szurkolói csoport is fantasztikus hangulatot teremtve. Mondhatni, ez már nem is újdonság, Gurisatti Grétával így arra próbáltuk keresni a választ, miért szeretnek annyira a meccseikre járni.

Már a meccs előtt megadta a módját a Carpathian Brigade

Gurisatti Gréta szerint a nagy különbség ellenére méltó partner volt a francia válogatott.

„A végére azért kijött az a különbség, amennyivel évek óta jobb ez a magyar válogatott. Örülök, hogy sikerült a végére fizikálisan felülmúlni őket. Az elején jól védekeztek és mi is kihagytunk néhány helyzetet, de ez nem meglepő, mert az Európa-bajnokság óta csak most találkozunk két napra.”

Elárulta: nem is tudtak róla, hogy a Carpathian Brigade is ott lesz Egerben.

„Nagyon örültünk neki, amikor a bemelegítés közben megérkeztek. Nagyon inspirálóan hat ránk, mert betöltik az uszodát a hangjukkal. Fantasztikus érzés, hogy miattunk utaznak ennyit a szurkolók, amikor felhördülnek, mindenkinek átfut a kezén a libabőr. Évek óta elég jól működő kapcsolat ez köztünk, igyekszünk mindig valami kis ajándékkal kedveskedni nekik, pólókat, labdákat vagy sapkákat feldobálni, illetve különböző fórumokon szeretjük megköszönni nekik, hogy ennyire támogatnak minket. Kölcsönös a szimpátia, reméljük, így is marad, mert nagyon jó érzés.”

NŐI VÍZILABDA VILÁGLIGA
EURÓPAI SELEJTEZŐ, 1. CSOPORT (EGER)
Magyarország–Franciaország 13–4
(3–1, 4–1, 4–1, 2–1)

A TOVÁBBI PROGRAM
December 3.:
Olaszország–Magyarország
Január 12.: Hollandia–Magyarország
Január 15.: Franciaország–Magyarország
Február 12.: Magyarország–Hollandia
Március 5.: Magyarország–Olaszország

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik