Vízilabda Eb: kisebb sérülést szenvedett a fiatal magyar bekk

Vágólapra másolva!
2018.07.17. 15:40
A hétfői, grúzok elleni mérkőzésen megsérült Pohl Zoltán, aki a keddi edzés vizes részét ki is hagyta, de elmondása szerint a szerdai, olaszok elleni meccsre rendbe jön.

Már hétfőn látszott, hogy valami nem stimmel Pohl Zoltánnal, hiszen véres állal sétált az öltözőbe a grúzok 12–5-ös legyőzését követően, majd kihagyta az esti programot, amikor a Futballárium nevű, magyarok által vezetett kocsmában köszöntötte a válogatottat a főkonzulátus. a grúzok 12–5-ös legyőzését követően, majd kihagyta az esti programot, amikor a Futballárium nevű, magyarok által vezetett kocsmában köszöntötte a válogatottat a főkonzulátus.

„Valószínűleg egy törött fülvédő felsértette az államat. Valamiért általában velem történnek ezek a dolgok, gyakran vannak apróbb sérüléseim. Nem szállok vízbe, hogy valamennyire gyógyuljon, de a szerdai meccsre kész leszek" – beszélt sérüléséről Pohl Zoltán.

„Nem titok, a grúzok sapkája elvágta Zoli állát, emiatt volt egy pici sérülése, amit orvosoltunk – adott jelentést Märcz Tamás szövetségi kapitány. – Szó szerint, Szigeti doktor segítségével, mert a helyiek nem akartak az ügybe beleavatkozni, négyórás várakozás után sem tegnap este. Kicsit fura volt, de mindegy, ezért van itt az orvosunk, akinek gyerekjáték ezt megoldani. Ezúttal nem ment vízbe, ám szerdán bevethető lesz."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik