Vízilabda: a CNN a magyar pólóról forgat a Margitszigeten

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.30. 13:09
Csütörtökön Magyarországra érkezett az egyik legismertebb amerikai hírcsatorna, a CNN forgatócsoportja, hogy anyagot készítsen a magyar vízilabda múltjáról, jelenéről és jövőjéről – természetesen mindezt a közelgő budapesti világbajnokság jegyében.

„Sok mindenről kérdeztek – árulta el a waterpolo.hu-nak a CNN által meginterjúvolt szövetségi kapitány, Märcz Tamás. – Leginkább mégis az érdekelte őket, hogy mit jelent a magyar embereknek a vízilabda, miként alakult ki a sportág szeretete, hogyan vált tradicionális sportággá hazánkban. Emellett legfőképpen azt taglalták, hogy a világbajnokságot hogyan várjuk, mit jelent számunkra egy ilyen esemény a Margitszigeten.” waterpolo.hu-nak a CNN által meginterjúvolt szövetségi kapitány, Märcz Tamás. – Leginkább mégis az érdekelte őket, hogy mit jelent a magyar embereknek a vízilabda, miként alakult ki a sportág szeretete, hogyan vált tradicionális sportággá hazánkban. Emellett legfőképpen azt taglalták, hogy a világbajnokságot hogyan várjuk, mit jelent számunkra egy ilyen esemény a Margitszigeten.”

A kapitány mellett Decker Ádám és Erdélyi Balázs állt a CNN kamerája elé, utána válogatottunk edzésén is készültek, illetve készülnek a felvételek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik