Tokió 2020: Nagy Viktor optimista a rendezést illetően

Vágólapra másolva!
2020.03.22. 14:55
Nagy Viktor, a vízilabda-válogatott kapusa optimista azzal kapcsolatban, hogy az idén megrendezik-e a tokiói olimpiát.

„Optimista vagyok és voltam is mindig” – mondta az M1 aktuális csatornán vasárnap a világ- és Európa-bajnok játékos, aki azzal kezdte otthonról, Skype-on adott nyilatkozatát, hogy nagyon bízik benne: mindenki komolyan veszi a vírust „és csak akkor megy ki az utcára, ha muszáj, mert mindenki érdeke, hogy minél hamarabb lecsengjen” a járvány. „Optimista vagyok és voltam is mindig” – mondta az M1 aktuális csatornán vasárnap a világ- és Európa-bajnok játékos, aki azzal kezdte otthonról, Skype-on adott nyilatkozatát, hogy nagyon bízik benne: mindenki komolyan veszi a vírust „és csak akkor megy ki az utcára, ha muszáj, mert mindenki érdeke, hogy minél hamarabb lecsengjen” a járvány.

„Abban bízom, hogy a lehető leghamarabb túl leszünk ezen, és lesz időnk közösen felkészülni a nyári olimpiára” – folytatta.

Nagy Viktor kiemelte, hisz abban, hogy meg lehet rendezni az idén a játékokat, és „ha nem is nyáron, de elcsúsztatva még 2020-ban ki tudunk menni az olimpiára”.

Arról is beszélt, hogy társaival a válogatottól és a kluboktól kaptak edzésprogramot, ezeket végzik majd otthon. Ugyanakkor hangsúlyozta: „Most a legfontosabb a család, a barátok, sok millió ember egészsége és hogy ne veszélyeztessük egymást.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik