Női vízi ob I: előnyben az FTC a bronzpárharcban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.27. 21:23
Az FTC vendégként győzte le a Szőnyi úton a BVSC-t a női vízilabda ob I harmadik helyéért zajló párharc szombati nyitómérkőzésén.

Az egyik fél második győzelméig tartó bronzcsatának a nyertese indulhat az Euroligában. Az első meccs legjobbja az FTC öt gólig jutó válogatott játékosa, Tóth-Csabai Dóra volt.

A második összecsapást szerdán vívják a felek a Komjádi-uszodában, 18.30-tól.

NŐI VÍZILABDA OB I
A 3. HELYÉRT, 1. MÉRKŐZÉS
BVSC-ZUGLÓ DIAPOLO–FTC-TELEKOM 11–13 (3–2, 4–5, 3–5, 1–1)
Laky uszoda. V:
Debreceni, Marjay
BVSC: Tóth E. – Farkas T. 1, Kele 1, Illés A. 3, Gyöngyössy 1, Kuna 2, Leimeter 1. Csere: Doroszlai (kapus), Farkas K., Utassy 1, Takács O., Máté 1, Koncz, Varga V. Edző: Petrovics Mátyás
FTC: Kasó – Kövesdi 1, Muzsnay 1, Tóth-Csabai 5, Bujka 2, Gémes 2, Takács V. Csere: Mihailovic 2, Gerendás M., Pőcze, Illés H., Huszti D. Edző: Béres Gergely
Gól – emberelőnyből: 8/3, ill. 12/5
Gól – ötméteresből: –, ill. 1/1
Kipontozódott: Máté (22. p.), Illés A. (28. p), Takács V. (32. p.)
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1–0 az FTC javára
MESTERMÉRLEG
Petrovics Mátyás:
– Sok elemben javulnunk kell. Az emberhátrányos védekezésünket feltétlenül rendbe kell tennünk, mert ennyi emberhátrányos gólt nem lehet kapni. Van továbbá néhány feladat, amelyet meg kell oldanunk, és képesek is vagyunk rá. A Ferencváros sokat fejlődött, nagyon erős csapat lett.
Béres Gergely: – Elismerésem a lányoknak. Nagyon küzdöttünk, izgalmas, jó mérkőzést játszottunk a BVSC-vel, nézőként érdekes meccs lehetett. Egy lépést tettünk a siker felé, de nem dőlhetünk hátra, szerdán meg kell tennünk a következőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik