Női vízi ob I: 7 másodperccel a vége előtt egyenlített az UVSE az FTC ellen

NSO NSONSO NSO
Vágólapra másolva!
2019.11.14. 20:18
A hat mérkőzéséből hatot megnyerő, listavezető Ferencváros és az öt meccs után szintén százszázalékos UVSE 12–12-es döntetlent játszott egymással a női vízilabda ob I rangadóján. A zöld-fehérek az utolsó negyedben már három góllal is vezettek az ötszörös címvédő ellen, ám a lilák hét másodperccel a vége előtt Szücs Gabriella találatával egyenlíteni tudtak. 

Az FTC női vízilabdacsapata kicsit több mint fél negyedre járt attól, hogy az elmúlt két év legnagyobb sikerét arassa, hiszen a záró etapban három góllal is vezetett a címvédő UVSE ellen. Sőt, egy ötösnek köszönhetően csupán huszonöt másodpercet kellett volna kihúznia, ám a rutinos Szücs pontot mentett a vendégeknek – az UVSE rég örült ennyire hazai bajnokságban elért döntetlennek.

VÍZILABDA
NŐI OB I

FTC-TELEKOM–UVSE-HUNGUEST HOTELS 12–12 (3–4, 3–2, 3–2, 3–4)
Népliget, 150
néző. V: Kun Gy., Tóth I.
FTC:
Csehó-Kovácsné Kasó – ILLÉS A. 5, Gémes 1, MÁTÉ ZS. 3, Pőcze 1, Kövesdi, TÓTH-CSABAI 1
Csere:
Muzsnay 1, Huszti D., Ráski, Petik
Edző:
Béres Gergely
UVSE:
GANGL – Kisteleki H. 1, SZÜCS G. 3, KESZTHELYI-NAGY 3, Faragó, Antal D., Rybanska 2
Csere:
Valentin 1, Baksa, Telek 2, Peresztegi-Nagy
Edző:
Benczur Márton
Gól – emberelőnyből:
5/1, ill. 4/2
Gól – ötméteresből:
4/4, ill. 2/1
Sárga lap:
Benczur Márton (21. perc)
MESTERMÉRLEG
Béres Gergely:
– A mérkőzés végét nézve elbuktunk két pontot, de a lányok mindent megtettek és nagyot küzdöttek. Értékes egy pontnak tűnik, mégis csalódottak vagyunk, mert megverhettük volna az Újpestet. Hosszú idő után mi voltunk az elsők, akik meg tudtuk őket szorítani.
Benczur Márton:
– Elismerésem a csapatomnak, nagyszerű fegyvertény, hogy itt most nem kaptunk ki, az idény legrosszabb játékával is kis híján győztünk. Örülök neki, hogy az utolsó támadásból nem kaptunk ötméterest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik