Férfi vízilabda ob I: a Honvéd játszhat a kilencedik helyért

Vágólapra másolva!
2017.04.24. 20:51
A RacioNet-Honvéd játszhat a kilencedik helyért a férfi vízilabda ob I-ben, miután a rájátszás első fordulójának hétfő esti mérkőzésén 11–10-re legyőzte a Debreceni VSE-t, és így 7–4-es összesítéssel megnyerte a párharcot.

A Honvéd a helyosztón a Kaposvárral találkozik majd, míg a Debrecen a 11. pozícióért a PVSK-Mecsek Fűszért együttesével küzd meg.

E.ON FÉRFI OB I, A 9-12. HELYÉRT

DVSE–RACIONET-HONVÉD 10–11 (3–4, 1–1, 2–3, 4–3)
Debrecen, 500
néző. V: Petik András, Kun Gy.
DEBRECEN: LÉVAI M. – Fekete G. 1, TÓTH P. 2, Süveges 2, Durík, Kállay, Szőke 2. Csere: Kuncz 1, Busilacchi, Smitula, Somlai 2, Turcsányi, Dienes. Edző: Komlósi Péter
HONVÉD: DECKER A. – SZIVÓS M. 3, Kiss B., Simon A. 1, Fejős 1, KALANOVICS 4, Gyárfás T. 2. Csere: Kiss G., Steinmetz B., Irmes P., Fazekas T., Borsós, Simon R. Edző: Vad Lajos
Gól – emberelőnyből: 12/3, ill. 5/2
Gól – kettős emberelőnyből: –, 1/1
Gól – ötméteresből: –, ill. 4/1
Kipontozódott: Kállay (22. p.), Simon R. (27. p.)
Kiállítva (végleg cserével): Tóth P. (32. p.)
Az egyik fél hetedik pontjáig tartó párharc végeredménye: 7–4 a Honvéd javára
MESTERMÉRLEG
Komlósi Péter:
– A budapesti mérkőzés egyértelműen bravúr. A Szentesnek köszönjük, hogy befogadott bennünket, mert a meccs előtt négy napig nem volt edzéslehetőségünk Debrecenben. Kevés emberrel készültünk, és meccs közben lett még egy súlyos sérültünk. Smitula Gergőnek jobbulást kívánunk!
Steinmetz Barnabás (szakosztály-vezető): – Harcos Debrecennel kellett megküzdenünk. Ha már úgy alakult, hogy a 9–12. helyért kell csatáznunk, akkor mindent megteszünk a kilencedik helyért. Szoros mérkőzést tudtunk megnyerni, és ez azért is volt jó, mert nem pihentünk bele a meccsbe, mint legutóbb a Kőér utcában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik