Férfi vízi: változás a keretben, Vogel sem játszhat Málta ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.08. 07:13
Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya betegség miatt nem számíthat Vogel Somára, az FTC kapusára – számolt be róla a waterpolo.hu.

A kapitány a hétfői, Szombathelyen megrendezendő Magyarország–Málta világliga-selejtezőmeccsre Csoma Kristófot, a Miskolc kapusát hívta meg a keretbe. Az alapemberek közül így Vogel mellett Nagy Viktor, Hárai Balázs, Varga Dénes és Vámos Márton is hiányzik. Csoma Kristófot, a Miskolc kapusát hívta meg a keretbe. Az alapemberek közül így Vogel mellett Nagy Viktor, Hárai Balázs, Varga Dénes és Vámos Márton is hiányzik.

A szezon sűrű menetrendje miatt december 9-én, vasárnap utazik Szombathelyre a csapat, és a hétfői találkozó után mindenki megy vissza a klubjához.

A magyar válogatott két győzelemmel kezdte a világliga európai selejtezőjét (amely egyben Európa-kupa-selejtező is), előbb 17–9-re nyert Szolnokon Németország ellen, majd az oroszokat felülmúlva Ruzában is diadalmaskodott (15–8).

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Kardos Gergely (Szolnok), Csoma Kristóf (Miskolc)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (Szolnok), Erdélyi Balázs (OSC), Jansik Szilárd (FTC), Kovács Gergő (OSC), Manhercz Krisztián (OSC), Mezei Tamás (FTC), Nagy Ádám (Miskolc), Német Toni (FTC), Pásztor Mátyás (BVSC), Pohl Zoltán (FTC), Vadovics Viktor (Miskolc)

FÉRFI EURÓPA-KUPA ÉS VILÁGLIGA-SELEJTEZŐ
A-CSOPORT, 3. FORDULÓ
December 10., 17.30:
Magyarország–Málta (Tv: M4 Sport)

A magyar válogatott további programja
Január 29.: Németország–Magyarország
Február 19.: Magyarország–Oroszország
Március 12.: Málta–Magyarország

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik