Férfi vízi ob I: magabiztos sikerével a Miskolc az ötödik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.21. 20:43
A Miskolc hazai medencében 6–2-re legyőzte a BVSC-t a férfi vízilabda ob I-ben az ötödik helyért rendezett párharc harmadik mérkőzésén, ezzel 2–1-es összesítéssel megnyerte az egyik fél második sikeréig tartó csatát.

A két csapat párharcának első két felvonásán egyaránt 17 gól született, ezúttal azonban a miskolciak 17 százalékos lövési hatékonysággal (6 gól/35 lövés) is magabiztos győzelmet arattak. Soraikban Nagy Ádám vállalkozókedvét nem érhette kritika, a 21. életévét két nappal ezelőtt, május 19-én betöltő játékos kilenc kísérletéből két gólt dobott.

E.ON FÉRFI VÍZILABDA OB I
AZ 5. HELYÉRT, 3. MÉRKŐZÉS

PANNERGY-MISKOLCI VLC–BVSC-ZUGLÓ-MKB-EUROLEASING 6–2 (3–0, 1–0, 0–2, 2–0)
Miskolc, 350
néző. V: Vogel G., ifj. Kenéz Gy.
MISKOLC: CSOMA – NAGY Á. 2, Lőrincz, Vadovics V., BEDŐ 2, Milicsics, SZTOJANOVICS 2. Csere: Bowen, Banicsevics, Hornyák, Misics. Edző: Sike József
BVSC: GYÖRKE – Czigány 1, Csapó M. 1, Várnai, Kovács P., Pásztor, Mészáros Cs. Csere: Lajkó, Ágh, Sugár, Szabó Bendegúz, Török, Létay. Edző: Szűcs Levente
Gól – emberelőnyből: 10/1, ill. 8/0
Gól – kettős emberelőnyből: –, ill. 2/0
Gól – ötméteresből: 1/0, ill. 1/0
Kipontozódott: Sztojanovics (31. p.)
Kiállítva (végleg, cserével): Kovács P. (15. p.)
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2–1 a Miskolc javára
MESTERMÉRLEG
Sike József:
– Nem a véletlen műve, hogy harmadik éve találkozunk a helyosztón a BVSC-vel. Ez azt mutatja, hogy a top négy mögött helyezkedünk el, és mindkét csapat életképes. Tavaly szeptemberben erre szövetkeztünk, örülök, hogy sikerült kiharcolnunk a nemzetközi kupaszereplést. Erős csapatom van, amelynek tagjai nagy tartásról tettek tanúbizonyságot. Úgy vélem, hogy nemzetközi szinten is el tudunk majd jutni a legjobb négy közé.
Szűcs Levente: – A miskolciak nagyon bekezdtek, rendkívül lelkesek voltak, és nagy tempót diktáltak. Ehhez mi nem tudtunk felnőni, nem találtuk meg a réseket. A folytatásban a semmiből kapaszkodtunk fel, de őszintén meg kell mondanom, az egész éves teljesítmények alapján nem lett volna igazságos, ha mi nyerünk a helyosztón. Küzdelmes mérkőzést játszottunk, a szurkolók remek hangulatot teremtettek. A hat kapott gól rendben van, de a két szerzett roppant kevés.

FÉRFI VÍZILABDA OB I, AZ 5. HELYÉRT
PannErgy-Miskolci VL–BVSC-ZuglóA végeredmény: 2–1
PannErgy-Miskolci VL–BVSC-Zugló11–6
BVSC-Zugló–PannErgy-Miskolci VL9–8
PannErgy-Miskolci VL–BVSC-Zugló6–2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik