Férfi vízi ob I: elmarad az Eger és az OSC mérkőzése

Vágólapra másolva!
2020.02.26. 16:42
null
Nem lesz meccs a Kőér utcában (Fotó: Koncz György)
A Honvéd–Eger és a BVSC–OSC mérkőzést sem rendezik meg a férfi vízilabda ob I-ben.

Mint beszámoltunk róla, Egerben bezárták a Bitskey uszodát a koronavírus veszélye miatt. A ZF-Eger férfi vízilabdacsapata múlt hétvégén az észak-olaszországi Bresciában játszott Eurokupa-meccset, és a város a koronavírus miatt karantén alá vont térség közelében van, ezért látták szükségesnek az óvintézkedést a hevesi megyeszékhelyen.

Az egri klub közleményében egyetértett az uszoda fertőtlenítésével, ugyanakkor hangsúlyozta, a csapat hazatérése után több orvosi vizsgálaton is átesett. Hozzátették, hogy elutaznak a Honvéd elleni bajnokira, a Kőér utcában azonban már az a felirat fogadta kollégánkat, hogy az uszodavezetés döntése értelmében elmarad a bajnoki.

Nem ez lesz az egyetlen meccs, amelyet nem rendeznek meg szerdán az ob I-ben: a BVSC is jelezte, technikai okok miatt nem kerül sor az OSC elleni összecsapásra.

A döntés minden bizonnyal azzal van összefüggésben, hogy az OSC is Olaszországban járt a napokban, amikor péntek este több mint hatéves hazai veretlenségétől fosztotta meg a Pro Reccót a Bajnokok Ligája csoportkörében.

FÉRFI VÍZILABDA OB I, ALAPSZAKASZ
13. FORDULÓ

B-CSOPORT
19.30:
Budapesti Honvéd SE–ZF-Eger – elhalasztva
20.00: BVSC-Zugló–A-Híd OSC Újbuda – elhalasztva

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik