Férfi vízi ob I-döntő: vért köpött az Eger válogatott klasszisa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.03. 16:44
Az Eger–Szolnok férfi vízilabda ob I-es döntő első mérkőzését követően alapos kivizsgálásoknak vetették alá Hosnyánszky Norbertet, és az orvosok szerencsére mindent rendben találtak az olimpiai bajnok klasszisnál.

Nagyjából negyedóra volt még hátra az Eger–Szolnok (7–13) összecsapásig, amikor Hosnyánszky Norbertnek meg kellett szakítania a bemelegítést, mivel az Eger kiválósága vért köpött. Eleinte nem lehetett tudni a baj okát, az átlövő ott volt a bemutatásnál, aztán viszont az orvosi szobába vezetett útja, s végül ott kapta meg az engedélyt a játékra.Eger–Szolnok (7–13) összecsapásig, amikor Hosnyánszky Norbertnek meg kellett szakítania a bemelegítést, mivel az Eger kiválósága vért köpött. Eleinte nem lehetett tudni a baj okát, az átlövő ott volt a bemutatásnál, aztán viszont az orvosi szobába vezetett útja, s végül ott kapta meg az engedélyt a játékra.

„Minden szükséges vizsgálatot elvégeztek, elvileg minden lelet negatív lett – mondta a waterpolo.hu-nak Hosnyánszky Norbert. – Volt hörgőtükrözés, ct és minden más, ami ilyenkor szükséges, de nem találtak semmit. Először köptem vért és utána kezdett el vérezni az orrom, de valószínűleg egyből hátrafelé folyt a vér, más magyarázat nincsen.”

A legfontosabb persze az, hogy Hosnyánszky egészséges és az orvosok mindent rendben találtak nála, így nincs akadálya annak, hogy péntek 19 órától ő is ott legyen a vízben Szolnokon a döntő második találkozóján.

VÍZILABDA
E.ON férfi ob I
Döntő, 2. mérkőzés
19.00:
Szolnoki Dózsa-Közgép–ZF-Eger (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik