Férfi vízi: „Ha kellek, jövök” – Hosnyánszky a válogatottbeli visszatérésről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.09. 12:49
Hosnyánszky Norbert, a férfi vízilabda ob I-ben szereplő ZF-Eger 35 éves kiválósága nem tett le végleg arról, hogy visszatérjen a magyar válogatottba.

Mint ismert, a kiváló lövő 2017 októberében jelentette be, hogy 2018-ban nem szerepel a nemzeti együttesben, és már akkor sem zárkózott el a majdani visszatérés lehetőségétől, most újra felvetődött a téma.

„Azt mondtam a kapitánynak, hogy ha kellek, jövök. Nem csinálok belőle hiúsági kérdést, ha egy órával az indulás előtt szólnak, akkor is ott leszek” – válaszolt az egrivizilabda.hu kérdésére Hosnyánszky Norbert. 2017 októberében jelentette be, hogy 2018-ban nem szerepel a nemzeti együttesben, és már akkor sem zárkózott el a majdani visszatérés lehetőségétől, most újra felvetődött a téma.

„Azt mondtam a kapitánynak, hogy ha kellek, jövök. Nem csinálok belőle hiúsági kérdést, ha egy órával az indulás előtt szólnak, akkor is ott leszek” – válaszolt az egrivizilabda.hu kérdésére Hosnyánszky Norbert.

Mint ismert, Varga Dénes mellett Hosnyánszky lehetne a másik a válogatott keretében, aki olimpiát nyert. Legutóbb a válogatott az egri játékos nélkül megnyerte a zágrábi Európa-kupát.

A portálnak adott hosszabb interjújában arról is beszélt, hogy számára ezen a szinten a klubok között az Eger a végállomás.

„Játszottam a Fradiban, a Vasasban, Szegeden, Szolnokon, a Firenzében és itt Egerben. Jól érzem magam minden szempontból, és ezen a szinten már csakis itt játszom. Lehet, hogy utána, levezetésként elmegyek még valamelyik csapatba ahol kevesebb az edzés, de az már tényleg csak a levezetést jelenti. Hívtak még ez előtt az idény előtt is egy nagyon sok jó játékost foglalkoztató csapatba, de én már nem akarok egy játékos lenni a tizenötből. Nem mozdulok innen már csak azért sem, mert jól kijövök Dabrowski Norbival, és ő tudja, hogy milyen munka kell nekem” – idézi az oldal „Hosit”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik