Férfi vízi: Gocics szerint a Dózsa mindenki ellen esélyes lehet

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.07.14. 21:09
null
Zsivko Gocics arra számít, hogy a Szolnoki Dózsa minden csapat ellen esélyesként szerepelhet (Fotó: Kiss János/Új Néplap)
Zsivko Gocics vezetőedző arra számít, hogy a Szolnoki Dózsa minden csapat ellen esélyesként szerepelhet a következő férfi vízilabdaidényben.

 

„Jó állapotban van a csapat, senkinek sincsenek problémái, sérülés vagy betegség. Ami a programban szerepelt, azt elvégeztük” – nyilatkozta kedden az M1 aktuális csatornán a szerb edző.

Hozzátette, biztosan jó és erős együttesük lesz, amely minden gárda ellen esélyesként szállhat vízbe.

„Nagyon kemény és stabil csapatunk lehet egy idő után. Minden mérkőzésen a győzelemre törekszünk” – hangsúlyozta Gocics.

A jövő hétvégén kezdődő Magyar Kupa kapcsán megjegyezte, nagyon kíváncsian várja a rajtot, mert a koronavírus-járvány miatt az összes klub nagyon hosszú kihagyás után tér vissza a hivatalos mérkőzésekhez.

A tréner megjegyezte, a hozzá hasonlóan olimpiai, világ- és Európa-bajnok Filip Filipovics érkezése nagyon sokat fog segíteni nekik és plusz erőt ad az együttesnek, „de nem csak róla szól a csapat Szolnokon, hiszen 14 játékosból áll a keretünk” .

A csapat erőssége, Angyal Dániel úgy fogalmazott, taktikailag nagyjából hasonló lesz a Szolnok játéka, mint tavaly, de reményei szerint minőségben képesek lesznek szintet lépni.

„Nagyon tetszik az idei keretünk. Zsivko Gocicsnak van egy rendszere, amit évek óta játszunk, ezt folytatjuk idén is” – jegyezte meg.

Angyal szerint reális cél lehet számukra a döntőbe jutás a bajnokságban és a Magyar Kupában is, bár még nem fogalmaztak meg konkrét elvárásokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik