Férfi vízi Eb: Fatovic ököllel ütötte arcon Filipovicsot – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.27. 16:05
Ahogy az lenni szokott, a szerb és a horvát férfi vízilabda-válogatott kíméletlen csatát vívott egymással a barcelonai Európa-bajnokság elődöntőjében is. A játékvezetők négy végleges kiállítást ítéltek az összecsapáson – emellett ketten kipontozódtak – pedig azt az esetet, ami a második negyed elején történt, nem is vették észre.

A szerbek 5–3-ra vezettek, amikor a horvátok emberelőnyben támadtak, de Loren Fatovic már csak akkor szánta el magát lövésre, amikor az ellenfél kiegészült. A labda nem jutott el a kapuig, miután azt Filip Filipovics blokkolta. A horvát játékos ezen annyira feldühödött, hogy a visszaúszás helyett a szerbek legendáját vette célba, és ököllel jól arcon ütötte.A horvát játékos ezen annyira feldühödött, hogy a visszaúszás helyett a szerbek legendáját vette célba, és ököllel jól arcon ütötte.

Ahogy az a videóban is látszik, Filipovics fájdalmas arca nem hatotta meg a bírókat, a játék ment tovább. A mérkőzést végül a szerbek 9–7-re nyerték meg, s ezzel bejutottak az Eb döntőjébe, amelyet a házigazda spanyolokkal játszanak.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik