BENU Férfi Vízilabda Magyar Kupa – a végjáték következik!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.08.10. 15:02
Címkék
Öt helyszín (Margitsziget, Kaposvár, Szeged, Szentes, Tatabánya), 72 összecsapás, sok-sok néző, látványos mozzanatok, parádés gólok, lélegzetelállító védések, izgalmak, nem vitás, nagyszerű volt a BENU Férfi Magyar Kupa első három köre. De figyelem, a java csak most jön, hiszen augusztus 12–13-án a sorozat zárása következik, a helyosztók, benne az elődöntőkkel és a kupagyőzelmet eldöntő fináléval! (x)

 

„Minden helyszínen csodálatos környezetben, nívós, rangos sorozattal népszerűsíthettük a vízilabdát, a BENU Magyar Kupa ismét letette a névjegyét” – fogalmazott Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, aki kiemelte azt is, hogy az M4 Sport csatorna jóvoltából a nézők is bepillanthattak a sportág szépségeibe, de az MVLSZ kommunikációs csatornái is folyamatosan élő közvetítésekkel jelentkeztek, amelynek hála soha nem látott mértékű figyelem övezte a Magyar Kupát.

A televízió természetesen a végjátékot is műsorára tűzte, így élőben lesz látható a 12-ei
FTC–Vasas és az OSC–Szolnok elődöntő (19.00, 20.15), valamint a másnapi bronzmeccs (17.30) és a döntő (18.50) is!

Mindazonáltal, aki tud, érdemes kilátogatnia a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodába; jegyeket az eventim.hu oldalon lehet váltani! Dr. Zlinszky Jánosnak, a BENU Magyarország Zrt. vezérigazgatójának bejött a jóslata, miszerint katartikus élmény nyáron pólómeccseken szurkolni, szinte bizonyosan garantált a fantasztikus miliő a végjátékban is, amelyen nem mellesleg DJ Dominique emeli majd a hangulatot.

Hegedűs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója, az MVLSZ társadalmi elnöke bejelentette, hogy „Látható tehetség" néven programot indít a szervezet, amelynek keretében a szurkolók kiválaszthatják a BENU Magyar Kupában szerepelt legjobb 23 éven aluli férfi és női játékost, akik fejenként 250 ezer forintos jutalomban részesülnek majd.

Ami a programot színesíti: a Magyar Kupa-meccseket követően mindkét napon masters derbik következnek. Vízbe ugrik a nagy kedvenc Millennium Masters az olimpiai bajnokokkal, ezenkívül az FTC, az Oázis és az OSC masters csapata.

BENU Férfi Magyar Kupa, 4. forduló, Hajós-uszoda

2020. augusztus 12., szerda
Elődöntő – 19.00 és 20.15

FTC-Telekom Waterpolo–A-Híd-VasasPlaket
OSC-Újbuda–Szolnoki Dózsa

2020. augusztus 13., csütörtök
A 3. helyért
17.30
Döntő
18.50

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik