• Keretet hirdetett a Montenegró elleni felkészülési meccsre és a Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőre Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az olasz szakember a Telkiben megtartott sajtótájékoztatón beszélt arról is, vajon van-e esély a sérült Nagy Ádám szereplésére, s azt is elmondta, klubváltás előtt áll Szalai Ádám.

• Sokáig hezitált Pongó Marcell a nyáron, hogy hol folytassa a pályafutását, de aztán úgy döntött: marad a másodosztályú Nürnbergnél. A 22 éves válogatott irányító számára meghatározó szempont volt, hogy együttesében kezdőként számítanak rá, a felelőssége is nagyobb lesz, így rutint szerezhet és szakmailag is fejlődhet. A célja azonban nem változott: jövőre szeretne a Bundesligában kosárlabdázni.

• Magyar bajnok és BL-győztes lett a Ferencvárossal az előző idényben, mégis elköszönt a zöld-fehérektől Szlobodan Nikics. A szerb vízilabdázó a Vasashoz igazolt át, és lapunknak őszintén beszélt döntése hátteréről. Elmondta, a Fradiban túlságosan nagy terhelést kapna, amit 36 évesen már nem feltétlenül bírna. A pályafutását amúgy is az jellemezte, hogy mindig felismerte, mikor kell azt mondania: elég.

• Öt arany, négy ezüst, három bronz, valamint tizenkét olimpiai kvóta – ez a magyar kajak-kenu válogatott mérlege a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Hüttner Csaba szövetségi kapitány ennek ellenére nem volt maradéktalanul elégedett, ahogy lapunknak elmondta, szerinte még ennél is több van ebben a társaságban.