A több mint 400 oldalas évkönyvben a szerzők visszaidézik a magyar szempontból legsikeresebb nemzetközi versenyeket, portrékat közölnek az legeredményesebb fiatal sportolókról, a legáldozatkészebb edzőkről, továbbá valamennyi sportágról részletes éves összefoglaló olvasható a kiadványban. A hatalmas kutatómunkát igénylő eredménysor pedig biztosan újabb különleges dokumentuma a hazai sportéletnek: a 2019-ben rendezett összes korosztályos világverseny, illetve országos bajnokság dobogósainak, illetve – a vb-ket, Eb-ket illetően – magyar résztvevőinek neve szerepel az almanachban. Aki kíváncsi rá, hogy ő, vagy hozzátartozója, ismerőse benne van-e a maga nemében egyedülálló kiadványban, az kattintson IDE!

up_evkonyv_2019_oldal_510x360-01

Ha utánpótláskorú sportoló, szülő, nagyszülő vagy, edzősködsz, sportvezetőként dolgozol, vagy egyszerűen csak a szívügyed a fiatalok a sportja, ennek a kötetnek ott a helye a könyvespolcodon.

Az Utánpótlássport 2019 szerkesztője: Bruckner Gábor; szerzői: Babják Bence, Bruckner Vince, Budai Zoltán, Fekete Tamás, Göbölyös Gábor, Gy. Szabó Csilla, Jancsó Kornél, Krasznai Bence, Marosi Gergely, Mura László, Pór Károly, Szekeres István.

RENDELD MEG MOST a MediaBook Kiadó webshopjában, ITT!

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport