Töretlenül fejlődik, hétről hétre jobb formát mutat Schermann Regina: a mindössze 14 éves műkorcsolyázó egy hónappal ezelőtt a budapesti tesztversenyen 39,54, majd két hete a franciaországi világkupán 43,20, most Lettországban pedig 51,40 pontot kapott rövidprogramjára.

Műkorcsolya_Schermann-Regina_511x365_acf_cropped_511x365_acf_cropped

A magyar szövetség beszámolója szerint míg a Courchevelben megrendezett vk-állomáson a kombinációját nem fogadták el, és a dupla axellel is gondjai akadtak, ezúttal minden elemét hibátlanul mutatta be, így azok alapértéke a kivitelezésre kapott pontokkal nőtt, sőt, versenyzőnk a lépéssorát is nehezíteni tudta: azt 2-es helyett már 3-as szintűre értékelte a technikai panel.

Izgalmasnak ígérkezik a kűr, hiszen az ötödik helyezett és a magyar versenyző között mindössze nyolc pont a külöbség. A Jégkorszak SE korcsolyázója 18:50-kor lép jégre az Egy gésa emlékiratai című film zenéjére összeállított programjával, de a nap már korábban elkezdődik a jégtáncosok ritmustáncával – Kedves Katicáért és Saronov Fjodorért 14:11-kor szoríthatunk.

Schermann Regina kiváló rövidprogramja:

https://youtu.be/pnBPsLpqf4g

További korosztályos hírek KORCSOLYASPORTOKBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport