Motorsport: Mugellóban zárja a szezont a 12 éves Kecskés Bence

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.19. 21:00
Címkék
Az olasz PreMoto3-ban versenyző fiatal gyorsasági motoros, a 12 éves Kecskés Bence számára a hétvégén zárul a szezon. A magyar reménység remekül teljesített ebben az évben, első idényében többször is pontszerző helyen végzett.

A 12 éves gyorsasági motoros, Kecskés Bence számára a hétvégén Mugellóban ér véget a PreMoto3-as versenyszezon. A pálya nem ismeretlen számára, hiszen, áprilisban már versenyzett ott, és akkor 14., illetve 12. helyet szerzett.Kecskés Bence számára a hétvégén Mugellóban ér véget a PreMoto3-as versenyszezon. A pálya nem ismeretlen számára, hiszen, áprilisban már versenyzett ott, és akkor 14., illetve 12. helyet szerzett.

Az RXP-Sic58-at erősítő magyar fiú teljesítményére több dolog is jó hatással lehet. Például, hogy csapata három évvel meghosszabbította a szerződését, és bejelentette, jövőre már a CIV Elf Moto3 bajnokságban is elindítják. Ez újabb lehetőségeket teremt a MotoGP felé száguldó Bence számára, de a versenyző előbb még Mugellóban szeretne helytállni.

Legutóbbi futamán hatalmas eső zúdult a pályára, az időjárás ezúttal is kiszámíthatatlannak tűnik. A 25 fős mezőnyben 41 ponttal a 12. helyen álló fiúnak reális esélye van, hogy még előrébb végezzen.

További korosztályos hírek MOTORSPORTBAN a sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik