Labdarúgás: novemberben avatják a Honvéd utánpótlás-centrumát

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.04. 13:49
Címkék
Már csak az engedélyeztetés maradt hátra, és beköltözhetnek a Budapest Honvéd-MFA fiataljai az új utánpótlás-centrumba. A kispestiek tulajdonosa, George F. Hemingway vallja, hogy az összesen nyolc pályát magába foglaló létesítmény világszínvonalú feltételeket biztosít majd az ifjú labdarúgóknak.

L.S. - utanpotlassport.huKispesten már mindenki a költözést várja, hiszen a Bozsik Stadion bontásával párhuzamosan a Honvéd beköltözne az új utánpótlás-centrumba, amely a fiatalok mellett a felnőtt labdarúgók felkészülésére is szolgál majd az új stadion 2020-ra tehető elkészültéig.L.S. - utanpotlassport.huKispesten már mindenki a költözést várja, hiszen a Bozsik Stadion bontásával párhuzamosan a Honvéd beköltözne az új utánpótlás-centrumba, amely a fiatalok mellett a felnőtt labdarúgók felkészülésére is szolgál majd az új stadion 2020-ra tehető elkészültéig.

George F. Hemingway szerint minden igényt kielégít majd az új utánpótlásközpont
George F. Hemingway szerint minden igényt kielégít majd az új utánpótlásközpont

George F. Hemingway szerint minden igényt kielégít majd az új utánpótlásközpont

Persze a központ elsősorban a Magyar Futball Akadémia növendékeinek épült. A2007-es alapítás óta a piros-feketék kiemelkedően szerepelnek a hazai mezőnyben, akár a korosztályos bajnoki helyezéseket, akár az NB I-be beépített, vagy külföldre értékesített akadémistákat tekintjük.

„Az átadás pontos napját még nem tudjuk, jelenleg az utolsó simítások zajlanak, a kisebb hibák kijavítása, illetve a különböző hatósági engedélyeztetések. Reményeink szerint novemberben beköltözhetünk, ezt mindenki nagyon várja már. A létesítmény világszínvonalú, összesen nyolc pályát foglal magában, az épületek pedig 4200 négyzetméteren terülnek el” − mondja George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa.

Habár az építkezés befejezését korábbra tervezték, a kivitelezők kaptak időt a hibák korrigálására. A kispestiek első embere nem aggódik emiatt, mint mondja, minden az elképzelések szerint alakul.

További korosztályos híreinkLABDARÚGÁSBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik