Kézilabda: ismét színre lép a „kis Veszprém” a SEHA-ligában

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2019.11.04. 12:52
Címkék
Kedden ismét a nemzetközi porondra lép a Telekom Veszprém U21-es együttese. A Szpartak Moszkva elleni újabb találkozó előtt a vezetőedző, Gulyás Péter és a csapat egyik kulcsjátékosa, Szűcs Bence nyilatkozott.

Bravúros, 26–23-as győzelemmel mutatkozott be a SEHA-ligában szeptemberben a Szpartak Moszkva vendégeként a Telekom Veszprém U21-es gárdája. Kedden pedig újra megkapják a lehetőséget a fiatalok, hazai pályán szállhatnak harcba újra az oroszok ellen.

Szűcs Bence és a Veszprém U21-es együttese újra bizonyíthat a SEHA-ligában Fotó: Vörös Dávid/Telekom Veszprém
Szűcs Bence és a Veszprém U21-es együttese újra bizonyíthat a SEHA-ligában Fotó: Vörös Dávid/Telekom Veszprém

Szűcs Bence és a Veszprém U21-es együttese újra bizonyíthat a SEHA-ligában  •  Fotó: Vörös Dávid/Telekom Veszprém

A találkozó előtt az együttes vezetőedzője, Gulyás Péter mondta el várakozásait a telekomveszprem.hu-nak:

„Nagy dolog számunkra, hogy ismét a fiatalokkal játszhatunk a SEHA-Ligában. Mindenki láthatta a kinti mérkőzést, és mindenkinek nagy öröm volt az eredmény, a gyerekeknek hatalmas lendületet adott. Azóta a Szpartak edzőt cserélt, és teljesen más játékfelfogásban és struktúrában játszik. Egészen más mérkőzés lesz, mint volt Moszkvában, sokkal agresszívabb, és sokkal intenzívebben védekező csapat jön Veszprémbe. Reméljük, hogy sok néző látogat ki a Veszprém Arénába. Mi azt várjuk a fiúktól, hogy ez ne nyomja le, hanem inkább emelje meg őket. Hatalmas lehetőség ez nekik itthon, Veszprémben, az Arénában, tv-közvetítéssel még nagyobb reklám számukra, saját karrierjük szempontjából. Szeretnénk ezen az úton tovább építeni az utánpótlást, és meg is akarjuk nyerni a mérkőzést.”

Míg a csapat egyik kulcsembere, a beállós Szűcs Bence a következőképpen látja a keddi összecsapást.

„Reményeim szerint nagy hittel fogadjuk az orosz együttest, hiszen kint Moszkvában már meg tudtuk mutatni a fogunk fehérjét. Edzőváltáson estek túl, talán egy kicsit más védekezési szisztémát is megismerhetünk. Remélem, hogy nem fog nekünk gondot okozni, hiszen remekül fel tudtunk készülni a mérkőzésre. Nem szeretnénk hagyni, hogy a Szpartak elvigye a két pontot.”

További korosztályos hírekKÉZILABDÁBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik