Babos Tímea, Gulácsi Péter és Szilágyi Áron is megosztja tapasztalatait a konferencián Forrás: WTA, MLSZ, Facebook

Babos Tímea, Gulácsi Péter és Szilágyi Áron is megosztja tapasztalatait a konferencián  •  Forrás: WTA, MLSZ, Facebook

A járvány miatt hozott korlátozó intézkedések zömét feloldották, így lassanként a sportélet is visszatérhet a régi kerékvágásba. Ugyanakkor  számtalan kérdés fogalmazódott és fogalmazódik meg a jelennel és a jövővel kapcsolatban: mit szabad és mit nem szabad az újraindított edzéseken; lesz-e a jövőben is annyi pénz a sportban, mint korábban, vagy akár becsődölhetnek a klubok; hogyan kezelhetők a bezártság, motiválatlanság miatt kialakult mentális problémák?

A szerdán 16 órakor kezdődő online eseményre regisztrálni kell; a részvételi díj 2000 forint. Részletes program és jelentkezés ITT.

A mintegy négyórásra tervezett, Hogyan tovább, magyar sport? című élő online konferencián előadást tart Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Lénárt Ágota pszichológus, Dénes Ferenc sportközgazdász, Téglásy György sportorvos, Petrov Iván úszóedző, az egyaránt kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó Fodor Rajmund (sportszülői minőségében) és Gergely István, a Budapesti Honvéd elnöke, Bodnár Péter, a kosárlabda-szövetség főtitkára, Bardóczy Gábor, a kézilabda-szövetség TAO-igazgatója, Román Gergely, a Decathlon online kereskedelmi igazgatója, továbbá két sportújságíró, Ballai Attila és Csisztu Zsuzsa. Megosztja gondolatait a jelen három klasszis sportolója is: a kétszeres ötkarikás győztes kardvívó, Szilágyi Áron, a háromszoros párosvilágbajnok teniszező, Babos Tímea, valamint az RB Leipzig és a magyar labdarúgó-válogatott kapusa, a Bundesliga múlt hétvégi folytatásán a közönség nélkül tartott mérkőzések miliőjéről már testközeli tapasztalatot szerző Gulácsi Péter.

FB_Insta

A Magyar Sportújságírók Szövetsége Nagy Béla programja és a Budapesti Honvéd támogatásával,  a Pélicom Média közreműködésével megvalósuló konferencia nézői olyan információk, tanácsok sorával gazdagodhatnak, amelyek segítik a jelenlegi helyzetből való kilábalást, az újrakezdést.

Az online eseményre regisztrálni kell, a részvételi díj 2000 forint. Részletes program és jelentkezés ITT.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport