Foci: Szoboszlai Dominik nem vált klubot a téli átigazolási időszakban

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.11. 21:18
Címkék
Több honlap is arról számolt be, hogy – a folyamatos érdeklődés ellenére – nem vált klubot a Red Bull Salzburg mindössze 19 éves magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik, akinek a kivásárlási árát immár 15 millió euróra taksálja a legnagyobb játékospiaci értékekkel fogalkozó portál, a transfermarkt.com.

Úgy tűnik, Szoboszlai Dominik egyelőre marad Salzburgban Fotó: Twitter
Úgy tűnik, Szoboszlai Dominik egyelőre marad Salzburgban Fotó: Twitter

Úgy tűnik, Szoboszlai Dominik egyelőre marad Salzburgban • Fotó: Twitter

Úgy tűnik, Szoboszlai Dominik egyelőre marad Salzburgban Fotó: Twitter
Úgy tűnik, Szoboszlai Dominik egyelőre marad Salzburgban Fotó: Twitter

Úgy tűnik, Szoboszlai Dominik egyelőre marad Salzburgban  •  Fotó: Twitter

A Red Bull Salzburg még mindig csak 19 éves magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik meggyőzően teljesít az évadban. Az osztrák Bundesligában 13 meccsen két gólt és három gólpasszt jegyzett, míg a Bajnokok Ligájában hat mérkőzésen egy-egy gól és assziszt fűződik a nevéhez. A játékospiaci értékekkel fogalkozó transfermarkt.com december 16-án 12 millió euróról 15-re emelte a fiatal becsült kivásárlási árát.

Szoboszlaimenedzsere, Esterházy Mátyás szerint az ifjú nem vált klubot a téli átigazolási időszakban – írja az MTI.

A szakemberaz M4 Sport Átigazolás című műsorában arról beszélt, Dominik fejlődése szempontjából jó helyen van az osztrák csapatban.Hozzátette, rengeteg klub érdeklődik a futballista iránt – főként az első számú európai kupasorozatban, illetve a nemzeti csapatban mutatott játéka után –, de fontos, hogy neki és a menedzsmentnek konkrét elképzelése van a karrierjét illetően, nem szeretnének letérni a megkezdett útról.

Hozzátette, amikor a Salzburgba szerződött, az megfontolt döntés volt, és ilyen lesz az is, amikor eljön az ideje a továbblépésnek − említi a 24.hu.

További korosztályos hírekLABDARÚGÁSBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik