Fallabda: felnőttversenyt nyert a 16 éves Chukwu Hannah

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2019.11.04. 18:24
Címkék
A Squashberek SE 16 éves fallabdázója, Chukwu Hannah újabb tornagyőzelmet ünnepelhetett. A tatabányai lány ezúttal a budapesti PSA World Tour versenyen bizonyult legyőzhetetlennek.

chukwu_hannah_ nvesz.hu
chukwu_hannah_ nvesz.hu

Forrás: nvesz.hu

chukwu_hannah_ nvesz.hu
chukwu_hannah_ nvesz.hu

 •  Forrás: nvesz.hu

A 16 éves fallabdázólány, Chukwu Hannah a felnőttek között szerezte meg az első helyet a budapesti Griff Squash Clubban megrendezett PSA World Tour versenyen, ahol két 3–2-es győzelemmel zárult meccset is jegyzett. A tatabányai versenyző a döntőben a cseh Tereza Svobodovát győzte le 3–2-re. A harmadik helyen a felnőtt válogatott Kiss-Máté Csenge zárt – tájékoztat az nvesz.hu.

A magyar szakvezetés szerint Chukwu Hannah szakmai fejlődése ezúttal is tetten érhető volt, hiszen az U17-es korosztályba tartozó játékos magabiztos teljesítményt nyújtva végzett a hivatalosan PSA-VÁV Union Griff Open 2019 névre keresztelt torna első helyén.

Hannah következő versenye az Egerben rendezendő junior körverseny lesz, amellyel párhuzamosan megtartják a korosztályos válogatottak első edzőtáborát. Utóbbi már az Európa-bajnokságra felkészülés első állomása lesz.

További korosztályos hírek FALLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik