BL: a 19 éves liverpooli Brewster debütál a Barca ellen?

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.07. 11:31
Címkék
„Ilyen szituáció tökéletes világban nem állna elő” – nyilatkozta Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője, arra utalva, hogy két, kényszerűen távolmaradó, klasszis támadója helyett tizenkilenc éves újoncot kell bevetnie a labdarúgó BL elődöntőjének visszavágójára, a Barcelona ellen.

G. G. utanpotlassport.hu Két sztárjátékos hiányában kedd este az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján debütálhat az FC Liverpoolban a mindössze 19 esztendős Rhian Brewster.G. G. utanpotlassport.hu Két sztárjátékos hiányában kedd este az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján debütálhat az FC Liverpoolban a mindössze 19 esztendős Rhian Brewster.

A Barcelona elleni BL-elődöntőben debütálhat Fotó: FC Liverpool
A Barcelona elleni BL-elődöntőben debütálhat Fotó: FC Liverpool

A Barcelona elleni BL-elődöntőben debütálhat  •  Fotó: FC Liverpool

„Azt gondolom készen áll, és ez hatalmas lehetőség neki. Ilyen szituáció tökéletes világban nem állna elő” – nyilatkozta Jürgen Klopp vezetőedző arra utalva, hogy a katalánok elleni visszavágón nem számíthat két klasszis támadójára, a brazil Roberto Firminóra, illetve Mohamed Szalahra sem, ezért a klub U23-as csapatában szereplő csatár kap lehetőséget.

Brewster sokszoros utánpótlás-válogatott futballista, a 2017-es U17-es világbajnokságon nyolc találattal lett a torna gólkirálya, az első profiszerződését tavaly írta alá a Liverpoolban. A mostani szezonja ugyanakkor mindeddig nem alakult túl fényesen, ugyanis az idény nagy részét bokasérülés miatt kihagyta, és csak egy hónappal ezelőtt kezdett újra játszani a tartalékok között, ahol a legutóbbi két fellépésén gólt és gólpasszt is jegyzett.

„Rhian az elmúlt három-négy hétben remek formába került, nagyon jó, hogy ebben a nehéz helyzetben számíthatunk rá” – tette hozzá a német szakember.

A Barcelona 3–0-ra nyerte a párharc első felvonását a Camp Nouban, a visszavágót 21 órától rendezik.

További korosztályos híreinkLABDARÚGÁSBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik