Kézilabda: városi rangadók az utánpótlásban

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.09. 14:54
Címkék
Veszprémben és Győrben is városi rangadót rendeztek csütörtökön az utánpótlás-kézilabda-bajnokságokban. A fiúk mezőnyében egy-egy győzelmet szerzett a Veszprémi KKFT és a Telekom Veszprém is, míg a lányok között a Győri Audi ETO KC első gárdája örülhetett.

B. V. − utanpotlassport.huA derbik napja volt csütörtökön az utánpótlás kézilabda-bajnokságokban: a fiúk mezőnyében Veszprémi KKFT–Telekom Veszprém kettős rangadót rendeztek (ifjúsági, serdülő), míg a leányok között a Győri Audi ETO KC első és második csapata találkozott az idősebb korosztályban.B. V. − utanpotlassport.huA derbik napja volt csütörtökön az utánpótlás kézilabda-bajnokságokban: a fiúk mezőnyében Veszprémi KKFT–Telekom Veszprém kettős rangadót rendeztek (ifjúsági, serdülő), míg a leányok között a Győri Audi ETO KC első és második csapata találkozott az idősebb korosztályban.

A serdülő fiúk mezőnyében az Éles József nevével fémjelzett Veszprémi KKFT számított az összecsapás esélyesének, hiszen mindössze egy mérkőzést vesztettek eddig a 2017/18-as évadban. A hazaiak már az első félidőben érvényesítették a papírformát, és kilenc góllal elhúztak (17-8), majd a találkozó második felében sem engedtek ki, s 34-16-ra kiütötték a Telekomot.

További szerdai eredmények a fiú serdülőbajnokságban:
Békéscsaba DKSE–Kecskemét 30–22, Váci KSE–NEKA 20–25.

Az ifjúságiak versengésében már a második helyen áll a Telekom Veszprém Forrás: Kéziakadémia Veszprém
Az ifjúságiak versengésében már a második helyen áll a Telekom Veszprém Forrás: Kéziakadémia Veszprém

Az ifjúságiak versengésében már a második helyen áll a Telekom Veszprém  •  Forrás: Kéziakadémia Veszprém

Az ifjúságiak versengésében aztán visszavágott a nagyobbik veszprémi egyesület: Tombor Csaba együttese már az első félidőben magabiztos előnyre tett szert, ami a végéig kitartott: 26-23-as győzelmet ünnepelhetett a Telekom Veszprém. Az együttes ezen sikerével befogta pontszámban a városi riválist, és tapad az első helyezett NEKÁ-ra.

További szerdai eredmények a fiú ifjúsági bajnokságban:
Békéscsaba DKSE–Kecskemét 36–27, Váci KSE–NEKA 27–31.

Az ifjúsági leányok mezőnyében pedig nemcsak városi, hanem klubon belüli rangadót játszottak szerda délután. A győri derbi elég szorosan alakult, az első játékrész után csak hárommal vezetett az ETO első csapata, amely végül 33-29-re győzött. Ezzel továbbra is vezeti a bajnokságot a Győri Audi ETO KC I, míg a második számú gárda a szintén előkelő ötödik helyen áll.

További szerdai eredmények a leány ifjúsági bajnokságban:
Szeged KKSE–Vác 25–35, Szombathely KKA–NEKA II 18–27, Siófok KTC–Dunaújvárosi KKA 26–26.

További korosztályos hírekKÉZILABDÁBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik