Vizes vb: Rasovszky Kristóf lesz a csapatváltó befejező embere

Vágólapra másolva!
2019.07.17. 09:06
Csütörtökön magyar idő szerint hajnali 1 órás kezdéssel rendezik a dél-koreai Kvangdzsuban a nyílt vízi úszók számára a csapatversenyt, amelyben a magyar válogatott is rajthoz áll. A nyílt vízi válogatott szakmai stábja a női 5 kilométeres úszás után szerdán hajnalban közölte, hogy milyen összeállításban és sorrendben szerepelnek a mieink.

A női 5 kilométeres nyílt vízi úszás céljában Gellért Gábor szövetségi kapitány – egyben Olasz Anna edzője – a magyar lányok szereplésének értékelése után az M4 Sportnak elmondta, hogy a csütörtök hajnali egykor kezdődő 5 kilométeres csapatversenyben a magyar válogatott milyen összeállításban áll rajthoz.

„Lány, fiú, lány, fiú lesz a sorrend, ami azt jelenti, hogy Rohács Réka kezd, őt Gyurta Gergely követi. Olasz Anna lesz a harmadik emberünk, s a hajrára jön Rasovszky Kristóf. Az előzetes várakozásaink alapján a hatodik-nyolcadik hely valamelyikére érjen be a csapat. Aztán ebben az is benne lehet, hogy a tizenkettedik helyen érünk célba, de ez ellenkező irányba is elmozdulhat, szóval akár még valami meglepetés is kisülhet belőle” – mondta Gellért Gábor szövetségi kapitány az M4 Sportnak.

A Nemzeti Sportot a vizes vb-ről tudósítja: Csurka Gergely, Roska Emese Boglárka, Derencsényi István (Kvangdzsu), Kovács Erika (Budapest)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik