„Iszonyatosan féltem. Egyszer vissza is kellett másznom a korláton és újrakezdeni... mindig az első lépés a legnehezebb, de néha csak ugrani kell, ne engedd, hogy a félelem megállítson!” – írta az Instagramon.

Clearly I was scared out of my mind. I had to climb back one time and start over... always the first step is the hardest but sometimes you just have to jump, don't let fear stop you! Iszonyatosan féltem. Egyszer vissza is kellett másznom a korláton és újrakezdeni... mindig az első lépés a legnehezebb de néha csak ugrani kell, ne engedd, hogy a félelem megállítson!

7,510 Likes, 40 Comments - Iron Lady (@hosszukatinka) on Instagram: "Clearly I was scared out of my mind. I had to climb back one time and start over... always the..." 

Úszás: Hosszú hivatalosan is megerősítette, már nem Tusup az edzője

Továbbra is a Duna Arénában maradhat az Iron Aquatics, Hosszú Katinka viszont hivatalosan is megerősítette, hogy elköszönt eddigi edzőjétől, Shane Tusuptól. Hivatalos: már nem Shane Tusup Hosszú Katinka edzője (Fotó: Koncz György) Tulajdonképpen nem csodálkozunk azon, hogy Hosszú Katinka úgy döntött, ezekben a napokban-hetekben Amerikában készül.